Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Utomhusbelysning Golvlampor

Golvlampor

 

Golvlampor för utomhusbelysning

Under det svenska vinterhalvåret är det lätt hänt att man stannar inomhus på grund av det täta mörkret som lägger sig varje eftermiddag. Mörkret som håller i sig fram till förmiddagen dagen därpå kan kännas tungt och det är svårt att hitta energin. Men de mörka årstiderna kan lätt förvandlas till en mysig tid om du investerar i rätt typ av belysning. Ge uteplatsen eller uppfarten en varm inomhuskänsla med golvlampor för utomhusbelysning. I augusti används belysningen på samma sätt som inomhusbelysning – som läslampa eller för att lysa upp middagsbordet utomhus. Kommande månader ger belysningen ett härligt sken att blicka ut på och vistas i för en kopp te eller varm choklad.

Lys upp trädgården med golvlampor för utomhusbelysning

I vårt sortiment hittar du många olika typer av utomhusbelysning. Golvlampor för utomhusbelysning adderar det där lilla extra i mörkret genom sin traditionsenliga form. Vi har flera olika modeller som varierar i storlek, material och design. Kanske föredrar du pulverlackerad metall eller galvaniserat stål? Båda varianterna har hög hållbarhet i utomhusmiljö. Vissa av lamporna har matchande belysning i form av bords- och taklampor.

Vår utomhusbelysning har ofta extra lång kabellängd för smidig installation och större placeringsmöjligheter. Till vissa av våra golvlampor för utomhusbelysning måste lampfot köpas separat. Oftast behöver du också köpa en ljuskälla som passar till. Läs i produktbeskrivningen för att ta reda på vilken sockel och effekt som passar till din golvlampa för utomhusbelysning.