Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Nyheter


Ny downlights med smart installationslösning

Datum: 2021-01-26
Författare: Lisbeth
Xerolight Bern LED Downlight 8W är enkel att installera. Med hjälp av det tvådelade drivdonet är det enkelt för elektrikern att först göra kabeldragningen och sedan snabbt koppla in lamporna när rummet är färdigt.

Nya stolparmaturer för gatubelysning

Datum: 2020-06-16
Författare: Lisbeth
Nytt i vårt sortiment är våra stolparmatur i enkelt ljugrått utförande. Stolparmaturerna är utomhusarmaturer som är till för att placeras högt upp på en Ø60mm stolpe där de ger mycket ljus.

Nya inredningsdetaljer i textilkabelsortimentet

Datum: 2020-05-07
Författare: Lisbeth
Tygkabel/Textilkabel finns i flera olika färger och utförande hos oss på elbutik.se, för dig som vill uppdatera din design hemma. Välj mellan slät tygkabel eller tvinnad tygkabel, två ledare eller tre ledare. Nu hittar du även ett par nya varianter en gjord i läder och en gjord av jutesäckväv.

Ny skomakarlampa

Datum: 2020-04-21
Författare: Lisbeth
Xerolights nya skomakarlampa är en stilren, retro skomakarlampa, en pendellampa som passar perfekt som belysning över matbordet, över köksbänken kanske i det lantliga köket eller låt skomakarlampan lysa upp en djup fönsternisch.

Att välja rätt lampa

Datum: 2020-03-26
Författare: Lisbeth
Hos oss hittar du ett stort utbud av lampor/ ljuskällor för många typer av armaturer. Som glödlampor, halogenlampor, lågenergilampor, LED-lampor, och lysrör. I sortimentet hittar du också ett urval av reflektorlampor, kompaktlysrör, dekorations- och speciallampor av olika slag.