Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt

Nyheter


Elbutik Superföretag för sjätte året i rad

Datum: 2021-11-24
Författare: Lisbeth
Elbutik Scandinavia AB har korats till Superföretag för sjätte året i rad i obruten följd. Av årets 630 superföretag är det endast 23 företag som fått utmärkelsen sex år i rad eller mer.

Enklare och säkrare elinstallationer med WAGO snabbkopplingssystem.

Datum: 2021-10-21
Författare: Emily
Vi har ett stort utbud av olika WAGO produkter på Elbutik.se! Enklare och säkrare elinstallationer med WAGO snabbkopplingssystem.Hos oss finner du ett brett sortiment av högkvalitativa anslutningskomponenter från WAGO. I webbutiken har vi samlat allt från topp- och kopplingsklämmor till öppnings...

Håll hettan på avstånd, köp din fläkt hos oss!

Datum: 2021-07-26
Författare: Emily
Sommaren är i full gång och visst är det härligt med värmen utomhus. Inomhus vill man dock ha det svalt och skönt och kunna ta en paus från solen. När det blir varmt och kvavt hemma och man inte en AC på kontoret kan en fläkt hjälpa dig att skapa ett behagligt inomhusklimat.

Wiser - Nya styrenheter för ett smart hem!

Datum: 2021-06-14
Författare: Lisbeth
Nytt i vårt sortiment är Schneider Electrics serie Wiser. Wiser är en serie som passar i smarta hem. Den gör det möjligt att styra ditt hem på det vanliga sättet men även direkt i din telefon via Wiser by SE appen tillsammans med en gateway.

Ny downlights med smart installationslösning

Datum: 2021-01-26
Författare: Lisbeth
Xerolight Bern LED Downlight 8W är enkel att installera. Med hjälp av det tvådelade drivdonet är det enkelt för elektrikern att först göra kabeldragningen och sedan snabbt koppla in lamporna när rummet är färdigt.

Nya stolparmaturer för gatubelysning

Datum: 2020-06-16
Författare: Lisbeth
Nytt i vårt sortiment är våra stolparmatur i enkelt ljugrått utförande. Stolparmaturerna är utomhusarmaturer som är till för att placeras högt upp på en Ø60mm stolpe där de ger mycket ljus.

Nya inredningsdetaljer i textilkabelsortimentet

Datum: 2020-05-07
Författare: Lisbeth
Tygkabel/Textilkabel finns i flera olika färger och utförande hos oss på elbutik.se, för dig som vill uppdatera din design hemma. Välj mellan slät tygkabel eller tvinnad tygkabel, två ledare eller tre ledare. Nu hittar du även ett par nya varianter en gjord i läder och en gjord av jutesäckväv.

Ny skomakarlampa

Datum: 2020-04-21
Författare: Lisbeth
Xerolights nya skomakarlampa är en stilren, retro skomakarlampa, en pendellampa som passar perfekt som belysning över matbordet, över köksbänken kanske i det lantliga köket eller låt skomakarlampan lysa upp en djup fönsternisch.

Att välja rätt lampa

Datum: 2020-03-26
Författare: Lisbeth
Hos oss hittar du ett stort utbud av lampor/ ljuskällor för många typer av armaturer. Som glödlampor, halogenlampor, lågenergilampor, LED-lampor, och lysrör. I sortimentet hittar du också ett urval av reflektorlampor, kompaktlysrör, dekorations- och speciallampor av olika slag.