0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Renovera med Renova

Ska du renovera hemma? Då kan det vara en bra idé att byta ut vägguttagen och strömbrytarna. Med Renova-serien från Schneider Electric kan du enkelt skapa en retroinspirerad eller klassisk stil i ditt hem. Denna serie erbjuder snygga och tidlösa designval som passar perfekt i alla typer av inredningar. Byt till Renova-serien och ge ditt hem en uppfräschning med en touch av elegans.

En vit strömbrytare installerad på en blommig tapet. Strömbrytaren är cirkulär och ger en klassisk känsla till rummet. Elbutik.se erbjuder denna eleganta strömbrytare som en del av sitt sortiment av elmaterial.

Upptäck Renova från Schneider Electric

Renova från Schneider Electric är den perfekta lösningen för att ge ditt nyrenoverade rum en stilfull och funktionell uppgradering. Serien är utformad i en klassisk stil som kombinerar retrodesign med modern teknik, vilket gör den idealisk för både äldre byggnader och nyrenoverade hem. Renova-serien inkluderar en mängd olika elapparater som passar alla dina behov. Här hittar du allt från 2-vägsuttag och dimmers till termostater, allt utformat för att ge ditt hem en enhetlig och elegant look. Oavsett om du renoverar ett vardagsrum, kök eller sovrum, finns det en Renova-lösning som passar.

En dubbel svart eluttag installerat vid sidan av en säng med randigt sängkläder. Uttaget sitter på en grön vägg, vilket skapar en modern kontrast. Elbutik.se levererar dessa funktionella eluttag för hem och kontor.

Green Premium - Ett miljömedvetet val

En stor del av Renova-serien är märkt med Green Premium, en certifiering från Schneider Electric som är tredjepartsvaliderad. Denna märkning säkerställer att produkterna uppfyller de senaste miljöbestämmelserna och bidrar till en mer hållbar framtid. Genom att välja produkter med Green Premium-märkningen bidrar du till en mer hållbar framtid. Du kan vara säker på att de produkter du använder inte bara är säkra och effektiva, utan också har en minimal påverkan på miljön. Dessutom främjar du en cirkulär ekonomi där resurser används på ett mer ansvarsfullt sätt.

En rund vit eluttag monterad på en vägg med grönt lövmönster. Uttaget är diskret placerat bakom en stol och en säng, och en vit kabel är ansluten till det. Elbutik.se har ett brett utbud av uttag för olika behov.

Välj Renova vid nästa renovering

Renova-produkterna kommer i klassiskt vitt eller svart. För att anpassa utseendet ännu mer kan du komplettera med ramar i olika färger och material. Detta gör att du enkelt kan matcha din elinstallation med din personliga stil och inredning. Oavsett om du bor i ett äldre hus eller ett modernt hem, är Renova ett utmärkt val. Den tidlösa designen gör att den smälter in i alla typer av miljöer, från traditionella till moderna.

Relevanta produkter

i webblager 2 st
1-3 dagar
219,00 kr 245,00 kr
-10%
i webblager 9 st
1-3 dagar
från 169,00 kr 188,00 kr
-10%
i webblager 2 st
1-3 dagar
31,00 kr 35,00 kr
-11%
i webblager 2 st
1-3 dagar
377,00 kr 469,00 kr
-19%
i webblager 2 st
1-3 dagar
269,00 kr 299,00 kr
-10%
i webblager 2 st
1-3 dagar
242,00 kr 269,00 kr
-10%
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 719,00 kr 799,00 kr
-10%
i webblager 4 st
1-3 dagar
från 517,00 kr 575,00 kr
-10%
Tillbaka till nyheter