0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Schneider Electric

Franska Schneider Electric är en gigant på elmarknaden och bedriver verksamhet i mer än 100 länder världen över. Företaget grundades redan 1836, vilket gör dem till en av de äldsta aktörerna på marknaden. Sedan starten har Schneider varit på ständig tillväxt och har haft som strategi att förvärva nya, spännande aktörer inom branschen. Till följd av detta sitter företaget nu på mer än 100 olika varumärken i deras breda repertoar. Med ett starkt fokus på energieffektivisering kan Schneider Electric erbjuda integrerade lösningar inom automation, eldistribution och elinstallation. Schneider Electric möjliggör säker, pålitlig, effektiv och grön energi från anläggning till stickpropp – för kunder över hela världen.

Vi är stolta återförsäljare av Schneider Electric

Schneiders teknik säkerställer att ”Life is on” för alla, överallt och i varje ögonblick. På Elbutik.se hittar du ett av marknadens största sortiment av produkter från Schneider Electric – med allt från praktiska vägguttag till distributionscentraler och en rad olika typer av dimmers. Vi är stolta återförsäljare av både Schneider Electric och Eljo, som sedan 2003 ägs av Schneider Electric. Men Schneider är så mycket mer än bara ett stort sortiment av kvalitetsprodukter. Idag är Schneider Electric en lösningsleverantör som hjälper dig som kund att få ut så mycket som möjligt av din energi. Elbutik.se är en av Sveriges största elbutiker på nätet och har funnits i över 10 år. Hos oss kan du köpa elprodukter, elmaterial och belysning till konkurrenskraftiga priser. Vi har alltid snabba leveranser och fri frakt om du handlar för över 999 kronor.

Nya produkter

Kom igång med Wiser

Schneider Electric är ett företag som har åtagit sig att skapa transparens om sina produkter, samt leverera produkter med klassens bästa miljöprestanda baserat på tredjeparetsvaliderade PEP:s (Product Environmental Profiles).

När du ser Schneider Electrics Green Premium-märkning i anslutning till en produkt kan du vara säker på att du kan hitta tredjepartsvaliderad information gällande regelefterlevnad, miljöpåverkan, materialinnehåll och cirkularitetsegenskaper och mycket mer på checkaproduct.se.com.

Alla produkter

Filter Laddar...

Apparatserie  
Färg  
Typ  
i webblager 2 st
1-3 dagar
245,00 kr
i webblager 6 st
1-3 dagar
i webblager 2 st
1-3 dagar
i webblager 9 st
1-3 dagar
från 188,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
23 av 26 varianter i webblager
1-3 dagar
i webblager 3 st
1-3 dagar
19 av 20 varianter i webblager
1-3 dagar
från 22,00 kr
i webblager 4 st
1-3 dagar
från 221,00 kr
10 av 11 varianter i webblager
1-3 dagar
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 385,00 kr
15 av 16 varianter i webblager
1-3 dagar
från 52,00 kr
i webblager 6 st
1-3 dagar
17 av 18 varianter i webblager
1-3 dagar
från 315,00 kr
i webblager 10 st
1-3 dagar
från 123,00 kr
i webblager 5 st
1-3 dagar
i webblager 3 st
1-3 dagar
11 av 20 varianter i webblager
1-3 dagar
i webblager 6 st
1-3 dagar
från 59,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
87,00 kr
Sida 1 av 37. Visar 20 av 725 filtrerade poster
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Vanliga frågor om

Schneider Electric Wiser

Måste man ha gateway till Wiser?
Ja, för att använda Wiser-systemet för smarta hem behöver du en Wiser Gateway. Gatewayen fungerar som en central hub som kopplar ihop och möjliggör kommunikation mellan de olika smarta enheterna i ditt hem och appen Wiser by SE. Det gör att du kan styra och övervaka ditt smarta hem-system via din smartphone eller surfplatta, oavsett var du befinner dig.
Hur fungerar Wiser?
Wiser-systemet erbjuder en användarvänlig lösning för att göra hemmet smartare och mer anpassat efter individuella behov och preferenser, allt med fokus på komfort, säkerhet och energieffektivitet.
Kan man styra Wiser med en röstassistent?
Wiser är kompatibelt med större röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa, vilket möjliggör röststyrning av ditt smarta hem.
Vilka enheter finns inom Wiser-systemet?
Wiser-systemet inkluderar en mängd smarta enheter såsom termostater för värmestyrning, dimmers och brytare för belysningskontroll, rörelsedetektorer, smarta uttag, vattenläckagesensorer och mer.
Är Wiser bra?
Wiser använder ZigBee-teknik, som är särskilt utformad för smarta hem och erbjuder stabil och pålitlig prestanda, vilket kan vara en fördel jämfört med andra system som Plejd, som använder Bluetooth.
Vad är smart gateway?
En smart gateway fungerar som en bro mellan dina olika smarta enheter och din internetanslutning, vilket möjliggör fjärrstyrning och automatisering av dessa enheter genom en centraliserad plattform eller app. I Schneider Wisers fall agerar gatewayen som hjärnan i ditt smarta hem, genom att behandla information och skicka kommandon mellan dina enheter och Wiser-appen på din smartphone.
Vad är en smart lampa?
En smart lampa kan styras trådlöst genom t.ex. appar, knappar, sensorer och röststyrning. Till skillnad från vanliga lampor kan smarta lampor synkroniseras med varandra, ge dig kontroll över belysningen i ditt hem och skapa olika atmosfärer efter behov.
Hur gör man sitt hem smart?
Att göra hemmet smart börjar med att implementera automatiserade system, som tillåter fjärrstyrning och programmering av belysning, värmesystem, och andra hushållsapparater genom användning av smarta plattformar och appar.
Finns det en app för Wiser?
Användare styr sitt Wiser smarta hem-system via Wiser by SE-appen, som finns tillgänglig för både iOS och Android. Genom appen kan användare skapa scheman, scenarier och automatiseringar för sina enheter. Till exempel kan du ställa in temperaturer, styra belysningen, och övervaka energiförbrukningen i realtid.