0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Exxact

– Sveriges bredaste apparatserie


Från den privata villan till det stora hotellet – Schneider Exxact är det självklara valet i alla miljöer där det krävs en trygg, snygg och enkel elinstallation, som dessutom är lika hållbar på plats som för naturen utanför dörren. Med Exxact har Schneider Electric tagit fram en estetiskt tilltalande, lättinstallerad och användarvänlig apparatserie som inkluderar allt från strömställare, dimmrar, timers och mediauttag till rörelsevakter, termostater och väggkontakter. Samtliga med dekorativa ramar i ett stort urval av modeller, färger och material.

Hos oss finns allt från enkla Exxact envägsuttag, två- och trevägsuttag till vinkeluttag, kombinationsuttag och kompletta systemlösningar som framtidssäkrar det moderna hemmet. Men Schneider Exxact är inte bara en modernt formgiven apparatserie som förhöjer inredningen, produkternas genomtänkta design förenklar dessutom installationsarbetet – Exxact som du vill ha det!

Söker du vägguttag eller strömbrytare från Schneiders populära serie Eljo Trend är Exxact samma väldesignade kvalitetsprodukter i ny tappning! Precis som sin omtyckta föregångare är Schneider Exxact utvecklad med slutkonsumenternas önskemål gällande design, funktionalitet och hållbarhet i fokus, samtidigt som produkterna har utformats för att uppfylla yrkesproffsens höga krav på säkerhet och flexibilitet. Schneider Exxact finns i ett flertal olika utföranden, såväl för infällt som utanpåliggande montage, och innefattar fyra olika ramserier – Basic, Primo, Solid och Design. Arkitektfavoriten Solid kommer med ramverk i massiva material som glas och borstat stål, medan trendsäkra Exxact Design har transparent ram med utbytbara inlägg i olika mönster och färger som gör att du kan variera utseendet efter behag.

Även Primo bjuder på otaliga kombinationsmöjligheter och kan dessutom göras IP44-klassad vid behov. Om du föredrar Schneider Exxact i vit standardlook rekommenderas stilrena Basic – ett ypperligt alternativ för utanpåliggande installationer! Med Scneiders breda urval av smarta och väldesignade installationslösningar snider du Exxact den stil och funktion du vill ha i interiören. Köp Exxact till bra pris hos oss!

Läs mer
Renoveringstips med Exxact!
Exxact står ut som en favorit bland apparatserierna på marknaden. Denna ...
Förstärk Wi-Fi uppkopplingen med Exxact Accesspunkt
Med en Exxact Accesspunkt blir bekymren över otillräcklig uppkoppling i ...
FILTRERA & SORTERA