0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » GIRA strömbrytare & vägguttag  »

GIRA strömbrytare & vägguttag

GIRA erbjuder ett av marknadens bredaste apparatprogram med väldesignade, moderna och tekniskt raffinerade produkter för allt från belysning, el och uppkoppling till porttelefoni, kommunikation och underhållning. Vi har ett stort sortiment av GIRA strömbrytare, vägguttag, dimmerkontakter, timers, TV-, tele- och datauttag. Botanisera bland mängder av smarta lösningar för det moderna hemmet! Här finns centralinsatser, centrumplattor, vippor, täckramar, tätningssatser och tillbehör i en rad olika utföranden för både infällt och utanpåliggande montage. Välj mellan apparatserier som multifunktionella GIRA System 55, retrohippa S-Color och den kantiga giganten GIRA F100.

Produktutbudet har även ett stort urval av dekorramar i varierande färger, modeller och material som kan mixas och matchas med GIRA vägguttag och standard strömbrytare för att skapa en unik installation som passar perfekt i din hemmiljö.


En karaktärsfull interiör med GIRA uttag och dekorramar

Ge dina GIRA eluttag och strömställare en exklusiv touch med runda glasramar ur avantgarde-serien Studio, omslut vardagsrummets strömbrytare i guld eller piffa till din GIRA dimmer med en Esprit-ram i gnistrande krom. Matcha köksinredningen med vägguttag från GIRA i rostfritt stål eller skapa trygghet i barnrummet med en belyst strömbrytare. Förse dina GIRA vägguttag, strömbrytare, dimmers och timers med vintageinspirerade ramar, vippor och vred ur retroserien S-Color eller kombinera en stilfull trefacksram ur GIRA E2 med strömbrytare, uttag och dimmer ur System 55 för en strömlinjeformad installation som blir ett med interiören.

Om du föredrar raka linjer och rejält tilltagna knappar är minimalistiska GIRA F100 det perfekta valet, vill du ha en mjukare profil kan du förena de klassiska ramarna i Standard 55 med strömbrytare ur flexibla GIRA System 55 för en högfunktionell installation med tidlös känsla. Här finns något för alla smaker – oavsett om du söker en strömställare med touch, vill ha en GIRA dimmer med tre knappar eller önskar en väggströmbrytare med belysning och inbyggda uttag. Hos oss kan du köpa din GIRA timer, dimmer, kontakt eller strömbrytare till förmånligt pris direkt online!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA