0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Välkommen till vår kundtjänst!


Vår främsta målsättning är att erbjuda dig den bästa möjliga kundservicen. Vi finns här för att hjälpa dig hitta rätt produkter samt assistera dig med beställnings- och orderrelaterade frågor. Vi förstår att det kan vara frustrerande när man stöter på problem eller har frågor, och vi är här för att underlätta för dig.

Vi har sammanställt en lista med de vanligaste frågorna och deras svar i vår FAQ (Vanliga Frågor och Svar). Syftet med detta är att du snabbt ska kunna hitta svar på dina frågor. Du kan bläddra igenom vårt FAQ-avsnitt för att se om din fråga redan har besvarats där. Vi har tagit hänsyn till de frågor som våra kunder ofta ställer, så förhoppningsvis kan du hitta det du söker där.

Om du inte hittar svaret på din fråga i vår FAQ eller om du helt enkelt föredrar att kontakta oss direkt, är du självklart välkommen att göra det. Vi har ett dedikerat och kunnigt kundserviceteam som är redo att hjälpa dig.

Du ska vara 100% nöjd!

Öppet alla vardagar
Fri support och rådgivning
30 dagars öppet köp

Öppettider

Måndag - Fredag
Telefon | Chatt
08:00 - 12:00
13:00 - 15:00
29/3, 30/3, 31/3 & 1/4 - STÄNGT

Vi finns här för dig!

Vår kundtjänst står redo, under våra öppettider, för att hjälpa dig med dina frågor och bekymmer. Vi strävar efter att ge dig den bästa möjliga supporten, när du behöver den. Du når vår kundtjänst via telefon, email och chatt.

Tel: 046 460 10 90

Chatt: Se högra hörnet

Mail: Fyll i formuläret nedan / eller info@elbutik.se

Har du inte fått vår e-post? Se i ditt spam- eller kampanjfilter!