0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Kablar  »

Kablar

Hos oss hittar du kablar för olika behov och apparater. Klicka hem just den kabel du är ute efter för att enkelt koppla ihop elektronik som data, bild och ljud i hemmet eller på företaget. Vi erbjuder olika typer av kablar för både inomhus och utomhus. Här hittar du jordkablar, kopplingskablar och installationskablar men även tillbehör som kabelskydd i plast eller plåt, markeringsband och kabelskarvar. Vi har till och med kablar som matchar Falu rödfärg för att ge ett stilrent intryck till din fasad. Hos oss hittar du välkända märken som Draka, Malmbergs, Nexans, Pipelife och PM Flex, och många av kabelmodellerna går att beställa i olika längder och storlekar. Allt för att passa ditt syfte och utrymme. Upptäck vårt breda sortiment av kablar och sladdar och beställ smidigt online.

El och hög säkerhet hänger ihop

När du ska koppla ihop kablar för en säker kabeldragning ska du använda kablar av hög kvalitet. Säkerheten är alltid mycket viktigt när det kommer till el och kablar. En del elinstallationer får inte utföras av privatpersoner utan måste göras av en behörig elektriker. Enklare elarbeten som att laga en skarvsladd eller byta en strömbrytare eller ett vägguttag får dock en hemmafixare göra själv om hen har tillräckliga kunskaper.

Elinstallation inomhus och utomhus

I våra digitala och uppkopplade liv använder vi en mängd olika elprylar varje dag, både i jobbet och på fritiden. Därför behövs också många olika typer av sladdar och kablar. I vårt sortiment finns elkablar i olika längder, dimensioner, färger och användningsområden. Här finns kablar som får användas utomhus, här finns både jordade och ojordade kablar och här finns laddningskablar med 3-fas. Det gäller dock att välja rätt kabel. En EKK- elkabel används till exempel för fast förläggning i rör både inomhus och utomhus. En EKEK-kabel är en installationskabel för fast förläggning inomhus. Den får dock bara användas i torra utrymmen. En EKLK-kabel är också en installationskabel för fast installation, och den kan användas både ute och inne.

Köp kablar på nätet

Det ska inte vara svårt att köpa sladdar, och därför erbjuder vi många olika kabeltyper för både inomhus och utomhus. Ska du skarva en högtalarkabel eller koppla om en jordkabel? Kanske är du ute efter en HDMI-kabel för att koppla samma tv:n med en dator, en tygkabel för ett snyggt matchande intryck, eller en högkvalitativ installationskabel? Med rätt typ av kablar blir din elinstallation enkel och trygg. Väljer du dessutom en modell av hög kvalitet kommer din installation att hålla en lång tid framöver och dessutom ge en hög driftsäkerhet. Här hittar du kablar som klarar av vårt svenska klimat och som är lätta att arbeta med. Du köper enkelt kablar online till riktigt bra priser. Köper du en kabel på metervara får du exakt så mycket du behöver. Beställningar över 999 kronor skickas dessutom fraktfritt.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA

Vanliga frågor om

Installationmaterial - Kablar

Hur lång skarvsladd kan man ha?
Det beror på vilken belastning kabeln ska ha, vilken storlek kabeln har och hur kabeln ligger utrullad.
Hur lång förlängningssladd kan man ha?
Det beror på vilken belastning kabeln ska ha, vilken storlek kabeln har och hur kabeln ligger utrullad.