Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Anslutningsdon Kabelvindor

Kabelvindor

En kabelvinda ger dig strömförsörjning på platser som saknar vanliga vägguttag. Ta med dig en sladdvinda utomhus när du behöver koppla in olika elverktyg. Dra ut sladden så långt du behöver och när arbetet är klart rullar du enkelt in den igen. Om arbetet ska ske utomhus ska din kabelvinda vara tålig mot fukt och vatten. Ibland kan du också behöva tillgång till fler uttag i garaget eller i en verkstad och då kan en kabelvinda kommer till stor nytta. Vi erbjuder kabelvindor från välrenommerade varumärken med utmärkt kvalitet. Exempel på våra leverantörer är Schneider, Malmbergs och Amiga som alla levererar förstklassiga produkter som du kan lita på. Materialen i kabelvindorna är slittåliga och hållbara för att klara alla väder och olika ändamål.

Olika typer av kabelupprullare

I vårt sortiment hittar du kabelvindor för utomhusbruk, inomhusbruk, för hemmafixaren liksom för byggarbetsplatsen. En kabelvinda avsedd för inomhusbruk ska inte användas utomhus. Kabelvindor finns i 3-fas respektive 1-fas. Kablarna i vindorna ska vara tåliga och slitstarka. De kan vara tillverkade i polyuretan, så kallade PUR-kablar, vilket innebär att de klarar höga mekaniska påfrestningar liksom nötande belastningar. Vindorna är ofta tillverkade av slagtålig plast, ibland med kraftiga stativ i pulverlackerad stål. De har normalt jordade uttag, säkerhetsbrytare och överhettningsskydd. Vissa har även en felindikeringslampa. En kabelvinda med automatisk upprullning ger en smart och enkel hantering. Det är dock ett dyrare alternativ än sladdvindor som du rullar upp manuellt. Många bärbara kabelupprullare har också praktiska bärhandtag på höljet.

Fundera över hur lång räckvidd på sladden du behöver innan du beställer en kabelvinda. Ofta är det smart att beställa en med en lite längre sladd och sedan helt enkelt rulla upp den sladd du inte behöver. Kabelvindor kommer med kablar i olika längder, från 10 meter upp till 40 meter. En kabelvinda med 25 meter sladd är ett populärt alternativ som passar många olika användningsområden. Använder du ofta en kabelupprullare utomhus kan du behöva en modell med en längre sladd, likaså om du arbetar i en industri eller verkstad. För enklare arbeten inomhus kan en liten automatisk kabelvinda räcka.

Du kan också beställa en kabelvinda att hänga upp på en vägg. En väggmonterad kabelvinda har du alltid nära till hands vid arbetsplatsen. Med en automatisk kabelupprullare är det inga problem. En annan fråga att ta ställning till före köpet är hur många uttag du behöver på sladdvindan. Standardmodellen kommer med fyra uttag, men det finns kabelvindor med både färre och fler kontakter. För hemmabruk kan en sladdvinda med ett eller två uttag räcka, men för större byggarbetsplatser är det bättre att satsa på en kabelvinda med fler uttag.

Köp en kabelvinda enkelt online

Våra noga utvalda kabelvindor är säkra att använda och finns i olika modeller för olika specifika behov. Vi erbjuder högkvalitativa portabla kabelupprullare och kabelupprullare till vägg med snabba leveranser och säkra betalningsmetoder. Välkommen att beställa en sladdvinda här!

Filter Laddar...

Fabrikat  
Sida 1 av 2. Visar 20 av 25 filtrerade poster
Föregående (1) 2 Nästa
i webblager 1 st
1-3 dagar
389,00
457,00
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
Skickas inom 10-21 arbetsdagar
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Skickas inom 6-8 arbetsdagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
Sida 1 av 2. Visar 20 av 25 filtrerade poster
Föregående (1) 2 Nästa
1