0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Om oss på Elbutik.se


Elbutik.se – Sveriges största elbutik!

Webbplatsen elbutik.se startade år 2005 och har sedan dess jobbat för att ha ett stort utbud varor till rätt priser och strävar efter att erbjuda en hög servicegrad med kunden i centrum. Vi är idag Sveriges största elbutik på nätet och vi uppdaterar ständigt vårt sortiment med fler produkter. I April 2023 öppnade vi även vårt första varuhus i Veddesta i Stockholm. Vi försöker ha marknadens bredaste sortiment och hittar du inte det du söker på webbplatsen så tveka inte att kontakta oss.

År 2014, 2015 och 2016 vann elbutik.se DI:s Gasell-pris som är ett pris för en sund och snabbväxande verksamhet. År 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 och 2021 blev elbutik.se även utsedda till Superföretag. För att läsa mer om Gasell och Superföretag finns länkar på ikonerna nedan.

Vi på elbutik.se har en webbshop och varuhus både för konsumenter och företag och säljer elmaterial i alla olika typer. Vi levererar vanligt elmaterial som strömbrytare, belysning och vägguttag men vi erbjuder även ett stort sortiment av byggel så som kopplingskablar, flexrör, dosor och mycket mer.
Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att handla elmaterial på nätet och i butik. Vårt mål är att erbjuda en webbplats och varuhus där alla kan handla elmaterial ur ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser och samtidigt få tillgång till bra service både före, efter och mellan köpen. I vår butik hittar du även kunnig personal med elektrikerbakgrund. Vi jobbar med säkra leverantörer av leverans och betalning för att våra kunder ska kunna känna sig säkra med att handla hos oss på elbutik.se!

Elbutik Scandinavia AB
556688-8409
Önsvala allé 15
245 43 Staffanstorp

Mejlikon  Telefonikon

   Gasell