0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Om oss

Vi på Elbutik startade vår verksamhet 2005. Från starten har vi fokuserat på att erbjuda ett utvalt sortiment av produkter till bra priser. Idag är vi den största elbutiken online i Sverige, och vi optimerar kontinuerligt vårt utbud och vår service. Under 2023 öppnades vår första fysiska butik i Veddesta, Stockholm, vilket är ett steg för att göra vårt sortiment ännu mer tillgängligt.
Med konkurrenskraftiga priser, snabba leveranser och ett intresse för produkterna vill vi vara destinationen för både elektriker och hemmafixare. I våra butiker jobbar faktiskt riktiga elektriker. De vet precis vad som funkar bäst för olika typer av projekt eller problem du stöter på. Tänk dig att du har en egen expert som kan peka dig direkt mot det du behöver – det är precis så det är hos oss.

Priser och utmärkelser

Under åren har Elbutik fått priser och utmärkelser som bevisar att vårt hårda arbete för kvalité ger resultat. Elbutik har fått DI:s Gasellpris tre år i rad (2014, 2015, 2016) och blivit utsedda till Superföretag hela sex år i följd!

Med en rad nya investeringar i lokaler, personal och automatiserad lagerteknik hoppas vi kunna erbjuda ännu snabbare leveranser vart du än bor i Sverige. Vi har alltid satt kunden först och det ska vi fortsätta göra.

Elprodukter för alla

Elbutik säljer inte bara till konsumenter utan också till företag, och vårt sortiment sträcker sig från vanliga elartiklar som strömbrytare och belysning till mer specifika byggprodukter som kopplingskablar och flexrör. Målet är att göra det enkelt och säkert för alla att köpa elmaterial, oavsett om det är online eller i butik.

Vi lägger stor vikt vid säkerhet, både vad gäller produkter och betalningsprocesser, för att du som kund ska kunna känna dig trygg.
Bild på butikspersonal