Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Installationsmateriel Kablar Tygkabel / Textilkabel

Tygkabel / Textilkabel

Behöver du byta ut en sliten, gammal tygkabel, letar du efter en matchande förlängningskabel till en färgglad lampa eller börjar du bara tröttna på alla gamla vita och svarta lampsladdar i plast? Piffa till inredningen med tvinnade textilkablar och färgglada lampsladdar i tyg! Här hittar du ett enormt sortiment av jordade textilsladdar i olika färger, material och utföranden. Vi har allt från klassiskt svart och vit tygsladd till brons- och gulfärgad textilkabel. Botanisera bland tvinnad textilsladd i lin och jute, flätad elkabel i svart och brunt läder, randiga textilsladdar och färgad elsladd i mängder av fina nyanser. Vi har både platt, rund, slät och flätad tygkabel med två och tre ledare, liksom snyggt tvinnad textilsladd med två och tre ledare.

Här finns även kompletta lampset med armaturdelar, takkåpa och lamphållare i E27. Köp lampsladd på metervara och mixa och matcha som du vill. Lampseten kommer i en uppsjö av härliga färger, som rosa, blå, gul, cyan och krom. Välj din önskade kombination och designa din egen lampa med textilkabel, stickpropp och strömställare som går ton i ton. Om du vill göra det extra enkelt för dig har vi även färdiga sladdställ med lampsladd och lampkontakt i ett.

Snygga tygkablar i olika färger och modeller

Om du har en lampa med olika färger på skärmen kan det vara kul att kombinera den med en likaledes färgsprakande lampsladd. Matcha med en elkabel i samma färg eller bryt av med en spännande kontrast. Ett enkelt sätt att förnya hemma är att ersätta alla gamla elkablar i trista färger med snygga el- och lampsladdar i textil. Genom att byta ut en gammal el- eller lampsladd i ”fel” färg till något mer nyansrikt i form av en randig eller sicksack-mönstrad textilkabel kan du lätt bringa nytt liv till en äldre lampa eller hushållsattiralj. Låt dig inspireras av vårt breda urval av vackra tygkablar i olika kulörer och material. Investera i nya lampsladdar och elkablar i textil och sätt färg på hela hemmet!

Letar du efter en ny anslutningskabel till taklampan finns mycket att välja mellan hos oss. Om du är på jakt efter en passande elsladd till kristallkronan bör du verkligen ta en titt på våra guld- och bronsfärgade elkablar. Söker du en jordad lampsladd i textil till den klassiska bordsarmaturen kan vi rekommendera en tvinnad kabel i gammaldags stil. Det är även supersnyggt att hänga upp en ensam stor globlampa eller dekorativ filamentljuskälla i en rustik lampkabel i tak eller fönster. Här hittar du textilkablar i jordnära nyanser som svart, vit, beige och brun. En klädd elkabel i neutral färg ger ett sofistikerat intryck och smälter in sömlöst i inredningen. Om du hellre vill ha en tygklädd lampsladd som drar blickarna till sig ska du absolut kika närmare på våra mer färgstarka textilkablar – eller satsa på en flätad sladd i läcker läderlook.

Köp billig textilkabel på metervara

Hos oss kan du handla prisvärd jordad textilkabel på löpmeter, se bara till att mäta ordentligt i förväg så att du får precis den längd du behöver. Returrätten gäller nämligen inte på tillklippt kabel. Beställ snabbt och smidigt direkt online – alltid till fina priser och med kvicka leveranser. Handlar du lampsladdar och annat för 999 kronor eller mer bjuder vi även på frakten, så varför inte passa på att köpa ett komplett lampkit eller uppgradera alla gamla lampor med nya tygsladdar och ge hela hemmet en både estetisk och elektrisk uppfräschning med färgglada textilkablar i varje rum? Kika igenom vårt breda utbud av tvinnade elkablar och lampsladdar i textil och klicka hem dina favoriter redan idag!

Filter Laddar...

Fabrikat  
Kabelarea  
Kabeltyp  
Tillbehör  
Sida 1 av 4. Visar 20 av 68 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 4 Nästa
i webblager 2 st
1-3 dagar
1 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
i webblager 6 st
1-3 dagar
från 47,00
i webblager 1 st
1-3 dagar
i webblager 2 st
1-3 dagar
Sida 1 av 4. Visar 20 av 68 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 4 Nästa
1