0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Jung strömbrytare & vägguttag  »

Jung strömbrytare & vägguttag

 

Sätt detaljerna med Jung vägguttag

Jung är ett företag som etablerade sig på marknaden för över 100 år sedan. Idag levererar de elprodukter av exklusiv kvalitet till många länder runt om på jorden. De är innovativa och framåtskridande, samtidigt som de tror på tidlös design och hög kvalitet i alla led.

Eldetaljer som strömbrytare och vägguttag är kanske inte det första man tänker på när en renovering hägrar. Men faktum är att det är detaljerna som skapar helheten. Om du vill ha en toppmodern känsla i ditt hem, men har gamla och slitna vägguttag och strömbrytare på alla väggar, blir resultatet aldrig så skinande som det skulle kunna vara. Botanisera istället i vårt exklusiva strömställarsortiment från Jung. Jungs strömbrytare och Jungs vägguttag är något utöver det vanliga. De har en tidlös design som har överlevt de senaste decenniernas trender. Investera sedan i den mängd du behöver för att kunna skapa en stilren helhet i hela hemmet.

Extra plus får Jung strömbrytare för att de kan kombineras i en-till-fem-facksramar, antingen horisontellt eller vertikalt.

Uppdatera elen med Jung strömbrytare

En god anledningen att byta till Jung strömbrytare vid en renovering är den tidlösa designen. En annan är den höga kvaliteten. Vilket du värdesätter mest spelar inte så stor roll – du får båda på köpet när du handlar Jung strömbrytare.

Förutom Jung vägguttag och Jung strömbrytare tillhandahåller vi även andra stora delar ur Jungs strömställarsortiment. Dimrar, termostater och mycket annat hittar du hos oss på Elbutik.se

Läs mer
FILTRERA & SORTERA