0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Elko strömbrytare & vägguttag  »

Elko strömbrytare & vägguttag

Elko är ett svenskt företag som formger och tillverkar användarvänliga och innovativa elprodukter av hög kvalitet. Elko erbjuder bland annat brytare, uttag och strömställare med också produkter inom belysning samt tele- och dataprodukter. Här har vi samlat bland annat funktionella och hållbara strömbrytare och vägguttag som passar lika bra i privata hem som på arbetsplatser och i offentliga lokaler. Designen på Elkos produkter är stilren och tidlös och passar därför bra i många olika miljöer.

Strömbrytare och uttag

När du beställer en strömbrytare från Elko kan du välja en strömbrytare med en eller två knappar för infällt eller utanpåliggande montage. Infällt montage ger ett stilrent och snyggt intryck i rummet, men ibland kan utanpåliggande montage vara det självklara valet både vid renovering och nybyggnation. Du fäster enkelt strömbrytarna på väggen med ett tryck eller med skruvar. Strömbrytarna finns i flera olika färger. Vad passar bäst hemma hos dig eller på din arbetsplats? En strömbrytare i silver, vitt eller svart? Du kan också beställa ramar från Elko i olika färger, material och storlekar. Det ger dig många möjligheter att anpassa stilen på dina elinstallationer efter rummets övriga inredning. Elkos erbjuder också flera varianter av vägg- och takuttag. Som med alla produkter från Elko går den snygga designen på produkterna hand i hand med ett funktionellt teknisk utförande. Strömbrytare och vägguttag från Elko är helt enkelt ett säkert, smart och stilfullt val.

Strömbrytare med dimmer från Elko

Belysning, teknik, funktionalitet och design hänger faktiskt tätt tillsammans, och det är precis det du kommer att upptäcka med produkter från Elko. Ta till exempel en dimmer. Den ger dig möjligheten att styra lampans ljusstyrka. För en ökad trivsel kan du alltså reglera hur ljust du vill ha det i rummet. Ska du arbeta eller läsa vrider du upp dimmern, och vill du skapa en mysig och behaglig stämning vrider du ner ljuset igen. När du ska välja dimmer ska du satsa på en dimmer som passar den tilltänka ljuskällan. Hos Elko finns dimmers för LED-lampor, vanliga glödlampor och halogen samt för elektroniska transformatorer. Välj en kombinerad silverfärgad, vit eller svart strömbrytare och dimmer med dimmerknapp, en dubbel strömbrytare med dimmer, en strömbrytare med dimmer och en knapp eller två knappar eller ett vägguttag med dimmer eller timer.

Beställ elprodukter från Elko smidigt online

Vi erbjuder ett brett sortiment från Elko för moderna elinstallationer som du snabbt och enkelt beställer online. Förutom strömbrytare, vägg- och lamputtag och dimmers finns också bland annat timer, vridströmställare, rörelsevakt och antennuttag. Du kan också hitta reservdelar och nya komponenter till olika produkter från Elko här. Kombinera god funktionalitet med en härlig komfort och en snygg design och satsa på elprodukter från Elko. Här får du också alltid hög service, snabba leveranser och möjligheten att välja mellan flera olika säkra betalningslösningar. Välkommen med din beställning!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA