0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Malmbergs Strömbrytare & Vägguttag  »

Malmbergs Strömbrytare & Vägguttag

Det är mycket att tänka på när valet av vägguttag och strömbrytare ska göras vid en renovering eller nybyggnation. Vi har vägguttag som möter svensk standard vad gäller såväl design som kvalitet och säkerhet. De flesta håller alla tre aspekterna lika kära och vill inte göra avkall på något – och det vill inte vi heller. Om du har några funderingar kring ditt val av vägguttag och strömbrytare så tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper mer än gärna till att guida dig rätt.

Malmbergs strömbrytare

En leverantör som alltid håller måttet för strömbrytare är Malmbergs. Malmbergs strömbrytare finns i många olika utföranden och färger. De har funnits på marknaden länge och vet vad som efterfrågas av såväl hemmafixare som proffs. Även Malmbergs vägguttag finns i ett stort antal utföranden och färger. Många är tillverkade i stark termoplast och samtliga är totalanpassade för den svenska marknaden.

Välj rätt vägguttag

Självklart har det sina tydliga fördelar att välja ett vägguttag av känt märke och av hög kvalitet. Något som du också behöver tänka på inför köpet är att välja ett vägguttag som passar för ändamålet. Det finns till exempel vägguttag som är extra säkra att använda i badrum. Inom lantbruk gäller också olika regler. Om du ska installera ett nytt eluttag i stallet, ladan eller hönshuset bör du vara påläst om vad som gäller. Utomhus måste eluttagen tåla väder och vind – och dessutom passa bra ihop med huset eller uthuset. Utbudet som finns i Malmbergs vägguttag är stort och täcker de flesta behov.

 

Läs mer
FILTRERA & SORTERA