0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Malmbergs

Malmbergs Elektriska AB: Innovation och Tradition Sedan 1916

Malmbergs Elektriska AB, etablerad i hjärtat av Kristinehamn 1916, har sedan dess genomgått en anmärkningsvärd transformation från ett traditionellt elinstallationsföretag till att bli en framstående aktör på den svenska elgrossistmarknaden. Denna resa har varit präglad av en stark vilja till utveckling och förnyelse, vilket lett till företagets flytt till Hallsberg och senare till Kumla. Idag framstår Malmbergs inte bara som en betrodd distributör av en bred palette av elmateriel utan har också framgångsrikt etablerat ett sortiment av egna märkesvaror. Företagets engagemang för hållbar utveckling, etiska affärspraktiker och leverans av högkvalitativa produkter speglar dess dedikation till både miljön och kundnöjdhet.

Från Grossist till Innovatör

Malmbergs övergång från en traditionell grossist till en framstående innovatör inom elektriska lösningar är en berättelse om vision, anpassningsförmåga och entreprenörskap. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling har företaget lyckats utmana den konventionella marknadsdynamiken och skapat en unik nisch för sig självt. Denna transformation har möjliggjort för Malmbergs att lansera en rad egendesignade produkter som inte bara uppfyller utan ofta överträffar kundens förväntningar i både funktionalitet och design. Genom att integrera teknologiska innovationer, som smarta hemlösningar och energieffektiva belysningssystem, i sitt sortiment har Malmbergs fastställt sig som en pionjär inom branschen. Deras framgång är ett bevis på företagets förmåga att inte bara följa utan också forma marknadstrender, vilket har lett till att Malmbergs produkter idag är eftertraktade både i Sverige och internationellt. Denna omvandling från grossist till innovatör understryker Malmbergs engagemang för kvalitet, hållbarhet och kundnöjdhet, samtidigt som det speglar en djupare förståelse för moderna konsumenters behov och önskemål.

Malmbergs har lyckats bryta ny mark genom att utveckla och introducera egna innovativa produkter, vilket markerar en betydande utveckling från dess traditionella grossiströtter. Med en stark inriktning på forskning och utveckling har företaget skapat framstående produkter som strömställarserien OPTIMA och en serie av LED-armaturer designade för att uppfylla de mest krävande behoven för både inomhus- och utomhusmiljöer. Denna strategiska omvandling till en producent av egna märkesvaror har inte bara berikat Malmbergs produktutbud utan också stärkt dess förmåga att erbjuda kunderna direkt tillgång till kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser.

Miljö och Ansvar i Fokus

Malmbergs har en uttalad ambition att agera som en ansvarsfull aktör på marknaden, vilket manifesteras genom deras engagemang för miljöskydd och socialt ansvar. Genom att implementera hållbara tillverkningsmetoder och noga välja material som minimerar miljöpåverkan, understryker företaget sin filosofi att ekonomisk framgång går hand i hand med miljömässig och social omtanke. Detta synsätt reflekterar en djupare förståelse för dagens och framtidens utmaningar, där Malmbergs aktivt bidrar till en grönare och mer rättvis värld.

En Helhetsleverantör för Elektriska Behov

Vi är stolta över att vara en ledande distributör av Malmbergs produkter online, vilket innebär att vi kan erbjuda kunderna ett brett urval av kvalitativa och innovativa lösningar för alla typer av el- och belysningsprojekt. Vårt omfattande sortiment innehåller allt från avancerade LED-armaturer till smarta hemautomationssystem, vilka alla är noggrant utvalda för att möta våra kunders behov. Vi är dedikerade till att tillhandahålla exceptionell kundservice och konkurrenskraftiga priser, vilket gör oss till en pålitlig partner för professionella elektriker såväl som DIY-entusiaster.

Din Onlinebutik för Malmbergs Produkter

Att handla Malmbergs produkter hos oss innebär inte bara tillgång till ett brett urval av högkvalitativa elektriska lösningar utan också bekvämligheten av snabba leveranser direkt till din dörr. Vår användarvänliga onlineplattform är designad för att göra din shoppingupplevelse så enkel och angenäm som möjligt, med fri frakt för beställningar över 999 kronor och en rad betalningsalternativ. Oavsett var i Sverige du befinner dig, är vi och Malmbergs ditt förstahandsval för att möta alla dina behov inom el och belysning.

Läs mer

Nya produkter

Alla produkter

4 av 7 varianter i webblager
1-3 dagar
från 40,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
179,00 kr
2 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 449,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 99,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
375,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
929,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 169,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
455,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
49,00 kr 66,00 kr
-25%
i webblager 7 st
1-3 dagar
från 73,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
85,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
2 419,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
219,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
915,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 220,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
499,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 229,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
349,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 69,00 kr
Sida 1 av 12. Visar 20 av 235 poster.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11