0
0
Övrigt
Supersöndag - upp till 50% rabatt på favoriter!

Malmbergs

Malmbergs Elektriska AB grundades som ett renodlat elinstallationsföretag i Kristinehamn redan 1916 och skulle så förbli fram till 1981 då bolagets nya ledning valde att ändra inriktning på verksamheten. Flyttlasset gick till Hallsberg och företagets fokus lades primärt på import och försäljning av elartiklar. Malmbergs övergick därmed till att bli en fullfjädrad elgrossist med egen distribution av elmateriel till installatörer, industri- och VVS-företag. Organisationen expanderade snabbt och några år senare uppgraderade man återigen till nya lokaler i Kumla, där Malmbergs huvudkontor ligger kvar än idag. Malmbergs gjorde succé som elgrossist för andra grossister, men ville även skapa en direktlänk till kunderna. Den första dedikerade Malmbergs butiken slog upp portarna i Stockholm 1991 och har sedan dess följts av många fler runt om i landet.

I egenskap av grossist vill Malmbergs göra vägen från producent till konsument så kort, smidig och kostnadseffektiv som möjligt, utan att för den skull ha negativ inverkan på arbetsmiljö, kvalitet eller klimat. Malmbergs lägger stor vikt vid miljöskydd och rättvisa arbetsförhållanden och ställer lika höga krav på sina leverantörer. De jobbar hela tiden aktivt för att upprätthålla ett hållbart och ansvarsfullt företagande där hänsyn tas såväl till gällande lagar och miljöregler som sociala och arbetsrättsliga aspekter. Se Malmbergs.com för ytterligare företagsinformation.

På senare år har Malmbergs också satsat hårt på att ta fram egna högkvalitativa märkesvaror genom att engagera sig mer i tillverkningen och investera i såväl design som produktutveckling. Några exempel på företagets EMV är den populära strömställarserien Malmbergs OPTIMA; belysning i form av stilfullt designade LED-armaturer och Malmbergs lampor både för inomhus- och utomhusbruk, samt normkapslingar, klimatsystem och smarta produkter för hem- och fastighetsautomation. Genom att bli mer involverade i utvecklingsprocessen strävar Malmbergs efter att få full kontroll över hela produktionskedjan – från tillverkare till slutkund.

Din Malmbergs återförsäljare online

Genom att reducera fördyrande mellanled och fokusera på direktimport och effektiv distribution kan Malmbergs erbjuda ett brett sortiment av väldesignade kvalitetsprodukter till mycket attraktiva priser. När du köper en Malmbergs lampa, armatur, hushållsapparat, el- eller VVS-komponent får du alltid valuta för pengarna. Med ett massivt produktregister som spänner över allt från installationsutrustning till belysning har Malmbergs intagit positionen som en av branschens främsta aktörer inom elmaterial. Malmbergs är inte längre bara yrkesproffsens givna go-to grossist inom belysning och elartiklar, företaget kan numera räkna sig till ett av de ledande handelshusen på den nordiska elmarknaden och vänder sig både till elinstallatörer, industrier, byggfirmor och uthyrningsföretag, liksom privatkonsumenter och glada gör-det-självare.
Som en av Sveriges största elbutiker på nätet är vi också stolta återförsäljare av Malmbergs belysning, el- och installationsprodukter. I vår välfyllda onlineshop finner du ett heltäckande utbud av prisvärda Malmbergs lampor, armaturer och elmaterial. Här kan du botanisera bland mängder av snygga Malmbergs LED-armaturer, ljuskällor, belysningstillbehör, strömställare, dimrar, eluttag, kablar, kapslingar, normapparater, smarta värmelösningar och mycket mer! Och det bästa av allt – webbutiken är alltid öppen! Du får full tillgång till vårt breda produktutbud från Malmbergs och kan handla precis när det passar dig – oavsett om du befinner dig i Umeå, Stockholm eller Malmö. Du behöver inte besöka några fysiska Malmbergs butiker, passa öppettider, leta efter parkering eller krångla med transport. Hos oss kan du köpa Malmbergs el- och installationsmateriel, belysning och tillbehör till konkurrenskraftiga priser direkt online. Vi erbjuder alltid snabba leveranser och dessutom fri frakt om du beställer varor för över 999 kronor!

Nya produkter

Alla produkter

5 av 7 varianter i webblager
1-3 dagar
från 40,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
179,00 kr
1 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 449,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
från 99,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
375,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
695,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
299,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
från 169,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
455,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
66,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
Skrymmande vara
1 899,00 kr
6 av 7 varianter i webblager
1-3 dagar
från 73,00 kr
3 av 4 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 110,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
85,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
från 214,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
219,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
499,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
2 419,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
915,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 69,00 kr
Sida 1 av 13. Visar 20 av 244 poster.
Föregående (1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sista Nästa