0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

INEX

 

Stilrent med Inex strömbrytare

Malmbergs har levererat elartiklar av hög kvalitet till installatörer, grossister och industriföretag sedan 1981. Idag är de i toppskiktet på den nordiska marknaden och fortsätter att öka sina satsningarpå egna kvalitetsvaror.

Inex strömbrytare och Inex vägguttag från Malmbergs har en stilren, modern och elegant design i satinmetall. I kök med köksmaskiner i rostfritt stål blir detaljerna med eluttag och strömbrytare från Inex pricken över i:et. De gör sig också bra i den allmänna inredningen. Att byta ut gamla elprodukter mot Inex strömbrytare och Inex vägguttag adderar en skarpare känsla i hemmet. Varför inte bryta av en kanske i övrigt romantisk eller klassiskt nordisk inredning med den metalliska känslan? Inex finns också samma skarpa design, men i vitt och svart.

Uppgradera mysbelysningen med Inex dimmer

Steglös belysning i form av dimmer gör det möjligt att justera ljusnivån i rummet efter tid på dygnet, sysselsättning och humör. Vid festliga tillställningar kan man höja ljusnivån en aning för att kunna se gästerna i ögonen under samtal, en hemmakväll framför tv:n blir mysigare med dämpat ljus och om det är sällskapsspelkväll med familjen på gång kan man med fördel brassa på full styrka på ljuset för att inte missa några eventuella fuskare.

Förutom fördelen med att kunna justera belysningen sparar det också på både lampor och elförbrukning om man installerar en dimmer i sitt hus. Det är rätt i tiden och kan ses som ett hållbart alternativ till en vanlig strömbrytare.

Hos oss på Elbutik.se kan du bland annat hitta infällda strömbrytare, rörelsevakt, dimmer, antennuttag och teleuttag från Malmbergs serie Inex.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA