0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Namron strömbrytare & vägguttag  »

Namron strömbrytare & vägguttag

Genom att ta fram stilfulla, innovativa och energibesparande lösningar som verkligen ger valuta för pengarna vill Namron göra funktionella elektriska vardagsprodukter tillgängliga för alla, Det norska företaget har varit en marknadsledande aktör inom elmateriel, belysning, klimatprodukter och smarta hem sedan 2007 och med en kompromisslös känsla för kvalitet fortsätter Namron att utveckla smarta och prisvärda lösningar som underlättar vardagslivet i det moderna hemmet. Och självklart har Namron även tagit fram ett fullfjädrat strömställarprogram för snygga, trygga och smidiga elinstallationer. Här hittar du såväl klassiska trådbundna Namron strömbrytare, dimmers, termostater, timers och vägguttag som trådlösa väggsändare, plugin- och inbyggnadsmottagare som är kompatibla med de väletablerade nätverksprotokollen Z-Wave och ZigBee. Dessa apparater går även utmärkt att kombinera med Z-Wave- respektive ZigBee-licensierade produkter från andra fabrikat. Båda systemen kommunicerar via radiosignaler i ett meshnätverk och har en räckvidd på omkring 30–40 meter mellan sändare och mottagare. Dock går systemen inte att kombinera med varandra då de jobbar på olika frekvenser (ZigBee använder 2,4 GHz, Z-Wave nyttjar 868 MHz), så se till att välja en plattform för ditt smarta hemnätverk och köp Namron strömbrytare, dimmers, sensorer, plugin-uttag och inbyggnadsmottagare som nyttjar ett och samma protokoll.

Fixa ett smartare hem med trådlösa Namron strömbrytare och vägguttag

Trådlösa Namron strömbrytare finns både i form av inbyggnadsbara strömställarpuckar, dosdimrar och på/av-mottagare som kan monteras i befintliga apparatdosor och som kompletta ZigBee och Z-Wave väggsändare med mellan en och åtta kanaler och lika många tryckknappar. Namron Z-Wave strömbrytare kan användas för att styra hela grupper med andra Z-Wave-enheter. Du kan även ansluta dem till en Z-Wave Gateway och därigenom aktivera förinställda belysningsscenarion med ett enda knapptryck. Likaledes kan Namron ZigBee strömbrytare nyttjas för att styra andra ZigBee-enheter, inklusive lampor från Philips Hue. Väggsändarna är batteridrivna och superenkla att installera. De stilrena enheterna finns i svart och vitt utförande och kan fästas direkt på väggen med hjälp av den medföljande tejpen.
Här finner du även trådlösa Namron dimmers för alla typer av belysning, inklusive inbyggnadsbara ZigBee och Z-Wave dimmermottagare för lågvolts-LED, tvåpoliga ZigBee dosdimmers som passar utmärkt i badrummet eller till utomhusbelysningen, ZigBee dimmerpuckar för Tunable White-lampor och Z-Wave dimmers som även mäter strömförbrukningen. Därtill har vi kompletta, batteridrivna ZigBee och Z-Wave tryck- och vriddimrar för LED-lampor, halogen och dimbara transformatorer, däribland en smart ZigBee-dimmer med valbara ljuslägen.
Namron erbjuder även klassiska strömställare, dimmers och vägguttag för traditionell trådbunden 230 V-installation. Här hittar du bland annat enpoliga Namron LED-dimrar med vred, tvåpoliga vrid- och tryckdimmers, tvåkanaliga touchdimrar med bakkantsstyrning, smarta universaldimmers, LED-dimmers för Tunable White-ljuskällor och sammankopplingsbara Multiway LED-dimmers. I sortimentet finner du även stilrent designade Namron vägguttag i jordat en-, två- och flervägsutförande, såväl för infälld som utanpåliggande installation. Vi har även lockförsedda envägsuttag i IP54 som lämpar sig utmärkt för utomhusbruk. Därtill finns också Namron vägguttag med dubbla USB-portar för A + C-laddning, samt Z-Wave Smart Pluggar som kan pluggas in i ett befintligt eluttag och användas för trådlös fjärrstyrning av inkopplad belysning eller hemelektronik. Här finns även smarta plugin-timers och plugin-termostater med inbyggda elmätare, samt trådlösa och trådbundna Namron termostater med möjlighet att ställa in energibesparande veckoprogram. I webbutiken hittar du också ett brett urval av Namron-tillbehör, såsom DIN-fästen för dosdimrar och reläer, snygga kombinationsramar med två och tre fack, centrumplattor, flimmerhindrande dimmer-bypasser och mycket mer.

Handla prisvärda Namron strömbrytare online

Hos oss kan du köpa Namron strömbrytare och vägguttag till nätets bästa priser! Plocka ihop ditt eget installationskit med trådlösa Namron väggsändare, dimmerpuckar, fjärrkontroller, inbyggnadsmottagare, sensorer, reläer och plugin-uttag eller trådbundna Namron vägguttag, strömbrytare, dimmers, termostater och timers, komplettera med valfria tillbehör och beställ hela paketet snabbt och smidigt online! Vi erbjuder alltid kvicka leveranser och handlar du för 999 kronor eller mer bjuder vi även på frakten!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA