0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » ABB Strömbrytare & Vägguttag  »

ABB Strömbrytare & Vägguttag

En vanlig oro för småbarnsföräldrarna eller förskolepersonalen är elkontakter och uttag som barnen kan få för sig att pilla på och leka med. ABB erbjuder både strömbrytare och vägguttag som är både säkra och snygga för hemmet. ABB har integrerat petskydd och jordningar i insatsen som sitter i väggen för att minska risken för olyckor. Integrerat petskydd och jordning i insatsen betyder att även om hela kåpan är borta är både insatsen och kabelanslutningarna fortfarande skyddade från fingrar och tassar. Detta är fördelaktigt till exempel när kåporna tas bort för tapetsering eller ommålning eftersom det minimerar onödiga risker i samband med renoveringar hemma. Det är förstås också en extra säkerhet om man har småbarn i hushållet.

ABB erbjuder både vägguttag, eluttag och strömbrytare och vi på elbutik.se har till exempel tagit in serien Jussi, med högkvalitativa produkter som inte gulnar eller tappar färg och håller hög standard när det gäller både hållbarhet och säkerhet. Strömställare Jussi är tillverkad i slagtålig halogenfri alpinvit polykarbonat och har dessutom en skruvfri anslutning för extra enkel hantering och installation. Letar du efter en strömbrytare med en lite större knapp och i en modern och stilren design med raka linjer kan du till exempel välja strömbrytare ur ABB:s serie Impressivo. ABB:s serie Decento är en serie som passar extra bra om du har ett äldre hus eller lägenhet och vill behålla den klassiska, rundade stilen, men vill uppdatera till moderna och säkra vägguttag och strömbrytare.

ELBUTIK.SE – STOLT ÅTERFÖRSÄLJARE AV ABB:s PRODUKTER

Vid renovering eller nybyggnation är det förstås viktigt att fundera över hur ytskikten ska se ut för att passa just din stil, men även at ta hänsyn till stil och ålder på huset. För att få ett snyggt uttryck är dessutom detaljerna viktiga, vilket inte minst gäller vilka strömbrytare och eluttag du väljer. ABB har både eluttag och strömbrytare i flera olika stilar och utföranden för att du ska kunna matcha stilen på just ditt hem. Alla produkter är dessutom av hög kvalitet och har god säkerhet, så att du inte ska behöva välja mellan design och funktion.

Elbutik.se är stolt återförsäljare av ABB:s eluttag, vägguttag, elkontakter, strömbrytare och strömställare. Dessa produkter höjer både säkerheten och kvaliteten i dina anslutningar och du kan känna dig trygg med att ABB levererar uttag enligt höga standardkrav. ABB tillverkar strömbrytare och vägguttag med fokus på kvalitet som ska hålla över tid och att produkterna ska vara enkla att hantera och installera. Alla ABB:s produkter har snabbanslutare, eller snabbkoppling, så att de ska vara både säkra och snabba att montera och samtidigt uppfylla de krav som ställs på elprodukter idag. Här hittar du ett brett sortiment av ABB:s högkvalitativa produkter, såväl som allt annat du kan behöva för att kunna byta eluttag eller strömbrytare hemma.

Hos oss hittar du elprodukter för alla behov och kan lita på snabba leveranser och god kundservice. Lägg dina produkter i din varukorg och gå vidare till våra enkla betalningsmetoder för att lägga en beställning och få hem varorna så snart som möjligt.

 

Läs mer
FILTRERA & SORTERA

Vanliga frågor om

Strömbrytare och vägguttag

Hur vet man om det är AC eller DC?
Växelström (AC) och likström (DC) skiljer sig åt genom att AC-strömmen ändrar sin riktning periodiskt medan DC-strömmen flödar konstant i en riktning. För att klargöra vilken typ av ström som används i en viss applikation kan en multimetrar eller andra mätinstrument användas.