0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Kontakt Simon Strömbrytare och vägguttag  »

Kontakt Simon Strömbrytare och vägguttag

Med väldesignade vägguttag och strömbrytare från Kontakt Simon är det enkelt att ge hemmet ett modernt och stilrent utseende. Här har vi samlat ett brett sortiment av Kontakt Simon strömbrytare och vägguttag från populära kollektioner som Simon 54 Premium, Loft, Nature och Aquarius. Alla kontakt Simon 54 Premium vägguttag och strömbrytare är avsedda för infälld installation i apparatdosa och kan kombineras med valfria designramar ur Simon 54 Premium- eller Nature-utbudet. Loft-serien har samma design som Premium men består av kompletta utanpåliggande enheter. Detsamma gäller Simon Aquarius strömbrytare och eluttag som kommer i IP54 och är gjorda för utomhusbruk. Vi har även lösa tätningsmembran som medger IP44-installation av Simon 54 Premium vägguttag och strömbrytare, exempelvis i badrummet, samt förhöjningsramar med ett till fem fack för utanpåliggande installation av dessa.

Kontakt Simon 54 Premium – för en stilsäker elinstallation

Den eleganta strömställarserien Kontakt Simon 54 Premium bjuder på den perfekta mixen mellan originell design och hög funktionalitet. Kollektionen finns som standard i antracit, vitt och aluminium och inkluderar allt från Simon strömbrytare och eluttag till dimmers, timers, rörelsevakter, termostater och olika typer av Simon uttag för USB, HDMI etcetera. Därtill finns också ett stort urval av snygga ramar, vippor, vred, centrumplattor och andra tillbehör att komplettera apparaterna med. Kontakt Simon 54 Premium kombinationsramar finns med ett till fem fack och kommer utöver standardfärgerna även i krom och rustik koppar, samt oxiderat och rostfritt stål. Med ramkollektionen Nature får du ännu fler valmöjligheter och kan skräddarsy dina Simon 54 strömbrytare och vägguttag efter dina egna estetiska önskemål. Välj mellan en- till fyrfacksramar i betong, glas, stål eller trä. Vi har snyggt texturerade Nature stålramar i svart, silver, satin och rostfritt/aluminium, vackra träramar i Silver Wenge, samt läckra glasramar i nyanser som limesorbet, plommonlila, pärlvitt, silverdimma, svartvitt och svart. Simon 54 Nature betongramar finns både i ljust och mörkt utförande.
Om du vill ha en unik och personlig elinstallation som täcker in alla funktioner du kan önska i det moderna hemmet så är vägguttag och strömbrytare från Kontakt Simon 54 Premium/Nature valet för dig. Simon 54 Loft strömbrytare och vägguttag passar perfekt för ROT-arbeten, renoveringar och tillbyggnader där en stilren utanpåliggande look önskas. För slitstarka och vattentåliga elinstallationer i badrum, våtutrymmen, garage och andra tuffa inomhusmiljöer, samt utomhus på altan, balkong eller terrass, rekommenderas utanpåliggande, kapslade Kontakt Simon vägguttag och strömbrytare i IP54 ur Aquarius-serien. Här ingår bland annat en- och tvåvägs jordade Simon eluttag med lock, samt flera olika vipptryckknappar och jalusibrytare.

Handla Simon uttag och strömbrytare online

Kontakt Simon 54 strömbrytare kommer i otaliga varianter för olika ändamål. Vi har en-, två- och trepoliga vippströmbrytare, jalusi-, kron- och trappströmbrytare med dubbla vippor, korsströmbrytare, impulsströmbrytare med återfjädrande tryckknappar, hotellströmbrytare med kortslot, brytare för branddörrsstängning och diverse vippor med fönster, symboler och LED-ljus. Även Kontakt Simon vriddimmers finns i ett flertal modeller för alla typer av belysning, inklusive LED-dimmers med trappfunktion och tvåpoliga universaldimrar för både glödljus, halogen- och LED-ljuskällor. Och du kan givetvis kombinera din snygga dimmer eller strömbrytare med Kontakt Simon vägguttag i en rad olika modeller. Det finns ett Simon vägguttag för varje typ av kontakt – från jordade och ojordade en- och flervägs eluttag, USB-laddare och HDMI-uttag till antennuttag, högtalaruttag och nätverksuttag med Cat 6 RJ45 och RJ12 modularjack. Vi har även praktiska multidosor med flera Simon uttag för både el och data i samma enhet, liksom hörnboxar och smarta timerkit med både Simon eluttag och timer i ett. Självklart kan du även skapa din egen drömkombination med Simon strömbrytare, vägguttag, dimmers, timers, termostater och andra apparater och samla allting i en elegant kombinationsram. Hos oss kan du köpa Kontakt Simon strömbrytare, vägguttag, ramar och tillbehör till fantastiska priser direkt på nätet. Handlar du för 999 kronor eller mer bjuder vi även på frakten!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA