0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

LS990

Med LS990 har tyska Jung tagit fram en exklusiv strömställarkollektion i tidlöst elegant design med raka, stilrena ramprofiler och en bred palett av smarta apparatinsatser som täcker in alla tänkbara funktioner som behövs i det moderna hemmet. Serien inkluderar allt från strömbrytare, vägguttag, dimmers och varvtalsregulatorer till termostater, tele- och datauttag. Du kan själv designa dina Jung LS 990 produkter precis så som du vill ha dem genom att kombinera de lösa apparatinsatserna med passande ramverk i valfritt utförande. Jung LS990 finns med ramar, vippor, återfjädrande tryckknappar, vred och centrumplattor i en rad olika färger och material. Du kan till exempel få dina apparater från Jung LS990 i aluminium, vitt, antracit, krom och rostfritt stål. Om du ser beteckningen Jung AL 2990 på en centrumplatta eller vippa till en Jung light switch innebär det att den är gjord av aluminium eller lackat aluminium (antracit).

I Jung LS990-serien ingår även stilfulla kombinationsramar i allt från en- till femfacksutförande, så att du kan installera flera LS 990 apparater och vägguttag tillsammans i en snygg gruppkonstellation om du vill. Kombinationsramarna kan monteras både lodrätt och vågrätt, vilket gör att du lätt kan anpassa din elinstallation efter det aktuella väggutrymmet. Alla Jung LS990 insatser är avsedda för infällt montage i en vanlig apparatdosa, men i sortimentet finns även Jung LS Cube förhöjningsramar med ett, två och tre fack som möjliggör utanpåliggande installation. Ramserien Jung LS Zero är i sin tur speciellt framtagen för att medge sömlöst, infällt dosmontage direkt i gipsväggar.

Jung LS990 – funktionell inuti, exceptionell utanpå

I Jung LS990 finns såväl en- som tvåvägs vägguttag för jordade Schuko-kontakter, samt kombinationsvarianter med jordat envägs eluttag och dubbla USB-uttag för både USB-A och USB-C-kontakter. Envägsuttagen för el går även att få med LED-belysning och lock för IP44. Vi har även Jung LS990 insatser med enbart två USB-uttag, varav ett USB-A och ett USB-C. Duouttaget Jung USB steckdose LS 990 är en flexibel lösning för smidig laddning av mobiler, surfplattor, bärbara datorer och annan elektronisk utrustning, såväl i hemmet som på det lilla kontoret. För moderna kommunikationslösningar finns givetvis även telefon-, data- och nätverksuttag i en- och tvåvägsutförande för RJ45-kontakter.

Bland strömställarna i LS990 från Jung finns såväl enpoliga som tvåpoliga strömbrytare, liksom enkel- och dubbeltrappbrytare, korsströmställare, vippor och tryckknappar med ljuslins, fyrpoliga tryckknappar och jalusikontroller med pilmärkta vippor. Jung LS990 dimmers finns både för LED och glödljus, samt i en universalmodell som fungerar till de flesta typer av belysning. LS990 från Jung inkluderar även varvtalsregulatorer för fläktar och motorer, samt golvvämetermostater och flera olika typer av rumstermostater, såväl för 24 som 230 V. Med LS990 från Jung får du en komplett och väldesignad strömställarkollektion som håller hög kvalitet och prestanda på insidan och ger ett elegant och exklusivt intryck på utsidan. Kort sagt, allt du kan tänkas behöva för en funktionell och stilfull elinstallation som förhöjer både inredning, hem och tillvaro.

Köp lyxiga Jung LS990 strömställare och vägguttag billigt online

Plocka ihop ditt installationskit med vägguttag, strömbrytare, dimmers och övriga apparatinsatser från Jung LS990, komplettera med matchande ramar, centrumplattor, vippor och vred i din favoritdesign och beställ hela paketet snabbt och smidigt direkt online hos oss! Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser och kvicka leveranser – och handlar du för 999 kronor eller mer på samma gång skickar vi dessutom din order helt fraktfritt!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA