0
0
Övrigt
Supersöndag - upp till 50% rabatt på favoriter!

Förstärk Wi-Fi uppkopplingen med Exxact Accesspunkt

Med en Exxact Accesspunkt blir bekymren över otillräcklig uppkoppling i hemmet något av det förflutna! Accesspunkten är designad för att säkerställa en stark och pålitlig anslutning i varje hörn av ditt hem. Glöm långsamma hastigheter och områden utan täckning – Exxact Accesspunkt levererar en kraftfull WiFi-signal för en smidig och oavbruten upplevelse.

Kraftfull uppkoppling

Genom att använda endast en Wi-Fi-router kan du optimera uppkopplingen i ditt hem genom att integrera strategiskt placerade Wi-Fi accesspunkter. Dessa accesspunkter förstärker inte bara Wi-Fi-anslutningen utan erbjuder även ett integrerat RJ-45-uttag för mer krävande enheter, som exempelvis en TV eller dator i spelrummet. På så sätt kan du säkerställa en stabil och pålitlig anslutning i hela hemmet samtidigt som du möter kraven för anslutning av enheter med högre prestanda. Optimalt nätverk och smidig användning av avancerad utrustning blir därmed enkelt att uppnå med denna smarta och effektiva lösning.

Miljöbild
Produktbild

Komplettera med en Resi9-switch

Accesspunkten strömförsörjs smidigt via en Ethernet-kabel och eliminerar därmed behovet av en separat AC/DC-adapter. För att optimera Power over Ethernet (PoE)-funktionen rekommenderar Schneider Electric användningen av en Resi9-switch. Denna switch kopplas enkelt till en Wi-Fi-router i mediacentralen och säkerställer en effektiv distribution av internet till alla accesspunkter i bostaden.

Med Resi9-switchen kan du centralisera och hantera nätverksanslutningen på ett bekvämt sätt. Den skapar en pålitlig och stabil infrastruktur som garanterar att alla accesspunkter får tillräckligt med kraft och data för att ge en sömlös uppkoppling i hela hemmet. Genom att utnyttja PoE och Resi9-switchens smarta kapacitet kan du effektivt och enkelt säkerställa en pålitlig internetdistribution till varje hörn av din bostad.

Tänk smartare!

I moderna bostäder är det vanligt att installera flera nätverksuttag för att möta det ökande behovet av uppkopplade enheter. En effektiv och framtidssäkrad lösning är att ersätta dessa uttag med en kraftfull accesspunkt. Till skillnad från konventionella nätverksuttag erbjuder en accesspunkt betydligt förbättrad anslutning och prestanda.

Fördelarna med att installera en Exxact Accesspunkt

Checkmark
Dual band (2,4 & 5 GHz)
Checkmark
Skapa upp till 12 olika Wi-Fi nätverk (SSID). Till exempel ett Wi-Fi för gäster, ett för barn och ett för IoT-enheter.
Checkmark
Inbyggda säkerhetsfunktioner, bl.a. AES/WAP2-kryptering, krypteringsnyckel per enhet och en Wi-Fi klientisoleringsfunktion för säkerhets- och larmapplikationer.
Checkmark
Lämpad för direkt användning utan avancerade inställningar
Checkmark
1 Gbit RJ45-uttag
Checkmark
Ethernet-kabel (PoE) driver enheten
Checkmark
Ingen AC/DC-adapter krävs
Checkmark
Miljöanpassad

Varor som nämns i nyheten

i webblager 1 st
1-3 dagar
1 399,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 059,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
2 349,00 kr
Tillbaka till nyheter