0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Wiser

Schneider Electric’s smarta hemsystem, Wiser, är ett intuitivt och flexibelt system för smarta hem som låter dig styra allt från belysning och solskydd till övervakningskameror, rörelsedetektorer och sensorer via en app i din smartphone. Med Wiser har Schneider Electric skapat ett komplett produktsortiment för smart hemautomation som inkluderar allt från uppkopplade strömbrytare, dimmers, jalusibrytare, vägguttag, trådlösa tryckknappar och smart plugs till övervakningskameror, rörelsevakter i olika varianter, brandvarnare, magnetkontakt samt temperatur- och luftfuktighetssensor. Alla Wiser-produkter kan kommunicera trådlöst med varandra genom radiosignaler och är kompatibla med det internationellt etablerade nätverksprotokollet ZigBee 3.0. Genom att ansluta dina uppkopplade strömbrytare, dimmers, vägguttag och andra trådlösa Wiser-produkter till systemet blir det även möjligt att styra din belysning och annan elektrisk utrustning på distans, antingen via mobilappen Wiser by SE eller röstkommandon. Wiser fungerar både med Apples Siri, Google Assistant och Amazon Alexa.

Förvandla din bostad till ett smartare hem med Wiser

Med Wiser från Schneider Electric kan du utforma ditt smarta hem precis som du vill och leva både tryggare, bekvämare och mer energieffektivt – ett visare val för framtiden, helt enkelt. Wiser är lätt att installera och kan enkelt anpassas efter individuella behov och önskemål. Systemet är dessutom skalbart, så du väljer själv om du vill satsa på en fullfjädrad installation redan från start eller börja med några få apparater och bygga på med fler funktioner efter hand. Hos oss hittar du alla Schneider Electric’s Wiser-produkter du kan tänkas behöva för att öka säkerheten, minimera elförbrukningen och förenkla vardagen såväl i som utanför ditt smarta hem.
I Wiser by SE-appen kan du övervaka och styra en mängd olika funktioner och ha full kontroll över din hemmiljö – oavsett var du befinner dig. Lägg in skräddarsydda scenarion och skapa automationer baserat på förutbestämda scheman, solens upp-/nedgång eller specifika händelser. Allt är mycket enkelt och det krävs ingen avancerad programmering för dessa inställningar. Håll koll på energiförbrukningen, bevaka videoflöden och få notiser i mobilen om IP-kameror, sensorer, brandvarnare, rörelsedetektorer eller magnetkontakter i dörrar och fönster som registrerar avvikelser eller intrång när du inte är hemma.

Köp Wiser-produkter till bra priser online

Wisers uppkopplade vägguttag, dimrar och strömbrytare finns dels som kompletta apparater i stilren Exxact-design, i vitt, antracit och metallic eller i form av fristående funktioner så att man kan uppgradera sin befintliga installation utan att byta ut enheterna och det måste göras av en utbildad elektriker. Elektrikern installerar en puck som gör dina strömbrytare, dimmers eller vägguttag uppkopplade utan att de behöver bytas ut. Smart pluggen är en trådlös ”adapter” som kopplas in i det vanliga jordade uttaget och gör uttaget uppkopplat så att det kan styras via appen. Därutöver har vi även batteridrivna trådlösa tryckknappar som fungerar som fjärrkontroller och kan placeras var som helst i hemmet, utan behov av kabelanslutning. Dessa tryckknappar kan aktivera och avaktivera scenarier som sparats i appen, tända och släcka utvalda belysningsgrupper eller hissa ned eller upp rullgardiner. Mycket bekvämt och användbart!

I sortimentet hittar du både en- och tvåkanaliga strömbrytare, strömställarpuckar, jalusibrytare och trådlösa tryckknappar, liksom en- och tvåvägs vägguttag och jordade smart pluggar. Vi har Wiser dimmers för alla typer av belysning, liksom rörelsevakter och smarta IP-kameror både för inomhus- och utomhusbruk. Här hittar du även lösa vippor, ramar och andra tillbehör, liksom ett praktiskt bordsställ till Wiser Gateway. Självfallet kan du också köpa din Wiser Gateway hos oss.

Med Wiser får du alla förutsättningar att spara både tid, pengar och energi. Hos oss kan du dessutom köpa dina Wiser-produkter till riktigt konkurrenskraftiga priser direkt online – alltid med snabba leveranser och fri frakt på beställningar över 999 kronor. Så klicka hem Wiser - lösningen för ditt hem redan idag!

 

Läs mer
i webblager 1 st
1-3 dagar
699,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 295,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
615,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
2 900,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
445,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
Schneider Exxact Wiser Zigbee Vriddimmer LED 130W
Bygg ut ditt Wiser-system
Skapa ditt ultimata smarta hem med Wiser! Börja smått och utöka systemet...
Schneider Exxact Wiser Zigbee Vriddimmer LED 130W
Energikoll med Wiser
Med Wisers Energicenter blir ditt hem inte bara smartare utan också mer ...
FILTRERA & SORTERA

Vanliga frågor om

Schneider Electric Wiser

Måste man ha gateway till Wiser?
Ja, för att använda Wiser-systemet för smarta hem behöver du en Wiser Gateway. Gatewayen fungerar som en central hub som kopplar ihop och möjliggör kommunikation mellan de olika smarta enheterna i ditt hem och appen Wiser by SE. Det gör att du kan styra och övervaka ditt smarta hem-system via din smartphone eller surfplatta, oavsett var du befinner dig.
Hur fungerar Wiser?
Wiser-systemet erbjuder en användarvänlig lösning för att göra hemmet smartare och mer anpassat efter individuella behov och preferenser, allt med fokus på komfort, säkerhet och energieffektivitet.
Kan man styra Wiser med en röstassistent?
Wiser är kompatibelt med större röstassistenter som Google Assistant och Amazon Alexa, vilket möjliggör röststyrning av ditt smarta hem.
Vilka enheter finns inom Wiser-systemet?
Wiser-systemet inkluderar en mängd smarta enheter såsom termostater för värmestyrning, dimmers och brytare för belysningskontroll, rörelsedetektorer, smarta uttag, vattenläckagesensorer och mer.
Är Wiser bra?
Wiser använder ZigBee-teknik, som är särskilt utformad för smarta hem och erbjuder stabil och pålitlig prestanda, vilket kan vara en fördel jämfört med andra system som Plejd, som använder Bluetooth.
Vad är smart gateway?
En smart gateway fungerar som en bro mellan dina olika smarta enheter och din internetanslutning, vilket möjliggör fjärrstyrning och automatisering av dessa enheter genom en centraliserad plattform eller app. I Schneider Wisers fall agerar gatewayen som hjärnan i ditt smarta hem, genom att behandla information och skicka kommandon mellan dina enheter och Wiser-appen på din smartphone.
Vad är en smart lampa?
En smart lampa kan styras trådlöst genom t.ex. appar, knappar, sensorer och röststyrning. Till skillnad från vanliga lampor kan smarta lampor synkroniseras med varandra, ge dig kontroll över belysningen i ditt hem och skapa olika atmosfärer efter behov.
Hur gör man sitt hem smart?
Att göra hemmet smart börjar med att implementera automatiserade system, som tillåter fjärrstyrning och programmering av belysning, värmesystem, och andra hushållsapparater genom användning av smarta plattformar och appar.
Finns det en app för Wiser?
Användare styr sitt Wiser smarta hem-system via Wiser by SE-appen, som finns tillgänglig för både iOS och Android. Genom appen kan användare skapa scheman, scenarier och automatiseringar för sina enheter. Till exempel kan du ställa in temperaturer, styra belysningen, och övervaka energiförbrukningen i realtid.