0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Strömbrytare och vägguttag  » Schneider / Eljo strömbrytare & vägguttag  » Exxact  » Exxact Primo  » Exxact Primo Förhöjningsramar  »

Exxact Primo Förhöjningsramar

Schneider Exxact Primo är en väldesignad och mångsidig apparatserie som inkluderar allt från strömställare och dimrar till timers och eluttag. De flesta apparater och vägguttag från Schneider går att montera både infällt och utanpåliggande med hjälp av UTP-dosor eller förhöjningsramar. Här finner du hela vårt breda sortiment av utvändiga dosor och förhöjningsramar som passar till Schneider Exxact Primo apparatinsatser. Förhöjningsdosorna finns tillgängliga i samma tre nyanser som Primo standardramar – antracit, metallic och vitt – och kommer precis som dessa både i singel- och flerfacksutförande, så att du kan skapa ett stilfullt, utanpåliggande kombinationsmontage med exempelvis strömställare, vägguttag och dimmer. Här hittar du även Exxact dosor för förhöjning av tvåvägs eluttag, hörnboxar med dubbla fack och förhöjningsdosor i IP44 för säker, utanpåliggande installation av apparater och vägguttag i bad- och våtutrymmen.

Schneider förhöjningsram – för en Exxact installation varje gång

Utöver ett stort urval av förhöjningsramar som kan matchas med de stilrena ramverken i Exxact Primo- och Basic-kollektionerna har vi även helgjutna Schneider Surface UTP-dosor med integrerade ramar. UTP-dosorna kan användas för förhöjning av eluttag och apparater ur hela Exxact-sortimentet och kommer med allt från ett till sex insatsfack, vilket ger mängder av kombinationsmöjligheter. Alla förhöjningsramar från Schneider är i praktiken öppna dosor avsedda för utanpåliggande montage – antingen direkt på väggen, med matning via en extern kabel, eller ovanpå en befintlig, infälld apparatdosa. Vissa kommer intakta med nyckelhålsurtagningar i botten för kabeldragning via underliggande apparatdosa, andra har en separat bottenplatta för smidigare installation. Om matningen ska ske via en friliggande kabel behöver dock manuella hål tas upp för denna. För att åstadkomma en ren och prydlig håltagning kan du klicka hem en smart klipptång som inte orsakar skada på plasten. Här finner du även dragavlastningar, skiljeväggar och andra komplement. Beställ dina Schneider Exxact förhöjningsramar, eluttag, apparater och tillbehör online redan nu, så kan du fixa en Primo utanpåliggande installation redan inom ett par dagar!