0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Renova Vägguttag

Har du renoverat och inrett hemmet i en gammaldags stil? Denna trend har vuxit sig väldigt stark på senare tid, och verkar inte vara på väg bort på ett bra tag. Inredningsstilen inger en lugn känsla och påminner samtidigt om svunna tider, då inredningen var enkel och gedigen med förskönade detaljer på helt rätt ställen. I samband med att denna stil hittat sin väg tillbaka har allt fler människor insett att även vägguttagen bör ha samma stuk som resten av inredningen i hemmet. Det är här Renova-serien från varumärket Schneider kommer in i bilden! Renova är en retroinspirerad kollektion av högteknologiska elinstallationsprodukter som harmonierar perfekt med en gammaldags inredningsstil. Här har vi samlat hela vårt utbud av såväl dubbel- som enkeluttag från Renova-serien.

Retroinspirerade vägguttag med de senaste funktionerna

Vägguttagen från Renova erbjuds för både utanpåliggande och infällt montage i apparatdosa, samt i såväl jordat som ojordat utförande. Med dessa eluttag behöver du varken kompromissa med säkerhet, funktion eller estetik! De lämpar sig precis lika bra om du har ett äldre hus som du vill förse med nya och säkra elinstallationer utan att förstöra interiörens tidstypiska känsla, eller om du renoverat ditt hem i en gammaldags stil. Eller varför inte installera nya vägguttag från Renova för att skapa en häftig kontrast till din moderna inredningsstil? Du kan välja mellan dubbeluttag eller enkeluttag, varav det sistnämnda är att rekommendera om du vill satsa på den retroinspirerade stilen fullt ut. Vägguttagen erbjuds i stilrena kulörer som vitt och svart, och har en avrundad design av slitstark termoplast.

Vi erbjuder Renova-uttag med USB

Utöver vanliga eluttag innehåller Renova-serien även andra typer av uttag – exempelvis lamputtag och telefonuttag. Du kan till och med hitta varianter med enbart USB-uttag! Med denna typ av uttag behöver du inte ha en väggadapter till hands för att kunna ladda din mobil eller surfplatta. Vi erbjuder Renova-uttag med USB-A- eller USB-C-uttag, samt varianter med båda delar. Kom dock ihåg att alla uttag från Renova-serien som inte är klassiska eluttag behöver kompletteras med en ram. Använd gärna vår smidiga filtreringsfunktion för att leta upp en ram från Renova-serien som passar just ditt uttag.

Klicka hem nya vägguttag med snabb leverans

Välkommen att utforska vårt breda utbud av vägguttag från Schneiders Renova-serie! Hos oss kan du alltid räkna med konkurrenskraftiga priser, flera olika betalningsalternativ och snabba leveranser. Du kan själv välja om du vill ha dina produkter levererade direkt till brevlådan eller till ditt närmaste ombud. Om ditt ordervärde överstiger 999 kronor står vi dessutom för fraktkostnaden. Glöm inte heller bort att vi erbjuder en mängd andra elprodukter från Renova-serien. Passa på att beställa ett komplett installationskit som ger ditt hem en enhetlig, gammaldags look redan idag.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA