0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Köp rätt terrassvärmare

Så fort vårsolen börjar värma och de första plusgraderna visar sig, blir många ivriga att tillbringa tid i sitt uterum igen. Men eftersom uterummen ofta är oisolerade kan det fortfarande vara lite kyligt. Lösningen? En terrassvärmare! Med den kan du njuta av ditt uterum tidigt på våren utan att behöva oroa dig för att bli kall. Terrassvärmaren ger skön värme och gör uterummet till en mysig plats att umgås på, även när temperaturen utomhus inte riktigt har hunnit ikapp årstiden.

Miljöbild av terrassvärmare på stativ

Terrassvärmare med stativ

En terrassvärmare på stativ är det perfekta valet för dig som värdesätter flexibilitet. Den här typen av värmare behöver inte monteras fast i vägg eller tak, vilket gör det superenkelt att ändra placering eller till och med packa undan den när du inte använder den. Om du gillar att möblera om och anpassa ditt utomhusutrymme efter behov, så är detta en riktigt smart lösning.

Dessutom, med dess golvstående design och höga stativ, kan denna värmare effektivt sprida värme över en större yta. Det gör den idealisk för sammankomster utomhus där du vill hålla dina gäster varma och sköna.

En extra finess är värmarhuvudet som kan vinklas. Detta gör det lätt att rikta värmen precis dit du önskar, utan att värmaren tar onödig plats. Med en infravärmare på stativ får du en praktisk och flexibel lösning för att förlänga de där härliga utomhuskvällarna!

Varför ska du välja terrassvärmare med stativ?

Lätt att ändra placering

Enkel att montera

Sprider värmen effektivt

Namron Terrassvärmare Quarts m. Golvstativ 2000W

Namron Terrassvärmare Quarts

Denna värmare erbjuder justering av värmen i tre steg - 650W, 1300W och 2000W. Du kan även justera höjden med hjälp av det medföljande stativet och säkert flytta värmaren tack vare det inbyggda tippskyddet.

Köp
Namron Terrassvärmare Golvstativ 2000W

Namron Terrassvärmare 2000W

En snygg och smidig terrasvärmare som ger din altan eller uteplats det lilla extra. Terrassvärmaren ger en behaglig och effektiv värme tack vare lampans halogenvärmeelement och kortvågsstrålar.

Köp
Miljöbild av terrassvärmare monterad på vägg

Väggmonterade terrassvärmare

När temperaturen börjar sjunka under kvällens grill- eller sommarfest, finns det ett enkelt sätt att hålla värmen och festen igång: slå på din väggmonterade terrassvärmare. Med den kan du och dina gäster fortsätta njuta av kvällen utomhus utan att behöva flytta in.

Den här typen av värmare är inte bara perfekt för festliga kvällar, utan också under kyligare årstider. Du kan använda din väggmonterade infravärmare för att göra ditt uterum varmt och inbjudande. Det är ett utmärkt sätt att förlänga utomhussäsongen och maximera njutningen av ditt uterum året runt.

Varför ska du välja en väggmonterad terrassvärmare?

Fast installation

Utmärkt för uterum

Perfekt för vår och höst

Namron Infravärmare med Fjärrkontroll 1500W

Namron Terrassvärmare

Värmaren styrs med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen och har en maxeffekt på 1500W. Du kan välja effektnivå efter hur stor värmebehov du har i 3 steg, 500W, 750W och 1500W.

Köp
Mill Terrassvärmare CB2000BT-ULG 2000W Alu

Mill Terrassvärmare

En mycket effektiv terassvärmare från Mill som endast värmer det den träffar (inte luften), precis som solen. I aluminium utförande med aluminium reflektor. Ultra Low Glare Plus (ULG).

Köp
Miljöbild på hängande terrassvärmare

Hängande terrassvärmare

En hängande terrassvärmare är den perfekta lösningen för att hålla dig och dina gäster varma under sammankomster utomhus, speciellt över matplatsen eller där ni sitter och umgås. Den monteras i taket, likt en lampa, vilket inte bara sparar utrymme utan också håller den borta från nyfikna småbarnshänder.

Denna smarta lösning låter dig enkelt justera värmen efter behov. När kvällen drar ut på tiden och det börjar bli kyligare, kan du höja värmen för att förlänga den mysiga stämningen. Om det däremot skulle bli för varmt under taket, är det bara att sänka värmen för att skapa en behagligare miljö. En hängande terrassvärmare ger dig flexibiliteten att anpassa värmen precis som du vill, så att du och dina gäster kan njuta av utomhuslivet till fullo, oavsett temperaturen.

Varför ska du välja en hängande terrassvärmare?

Håller borta små barn

Utmärkt för matplatser

Sparar utrymme

Namron Terrassvärmare 1500W 42cm

Namron Terassvärmare 1500W

Värmaren använder sig av infraröd teknik och överför värme till föremål istället för att värma upp den omgivande luften. Detta gör värmaren energieffektiv och den sprider ett dämpat ljus.

Köp
Termo Terassvärmare Verona 600-1500W Vit

Termo Terrassvärmare Verona

Med två värmeinställningar, 600 och 1500 watt, ger den dig flexibilitet att anpassa värmen. Dess halogenvärmelampa erbjuder snabb värme och ett behagligt varmvitt ljus.

Köp

Vad kostar det att använda en terrassvärmare?

Att värma upp ditt uterum med en terrassvärmare kan vara både effektivt och ekonomiskt, men vad det kostar beror på några olika saker. Tänk på hur stark din värmare är och vad du betalar för din el.

För att ge ett exempel, säg att du har en terrassvärmare som använder 1 500 watt. Om du kör den i en timme och elpriset är 2 kronor per kilowattimme, då kostar det 3 kronor för den timmen. Så här räknar du ut det: 1,5 kW (det vill säga 1500 watt omvandlat till kilowatt) gånger 2 kr per kWh blir 3 kr.

Om du använder din värmare i två timmar varje lördag och söndag under en hel månad, blir den totala kostnaden cirka 48 kronor. Det är alltså en rimlig kostnad för att hålla uterummet varmt och skönt på helgerna!

Varor som nämns i nyheten

i webblager 2 st
1-3 dagar
Skickas inom 11-15 arbetsdagar
2 589,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
629,00 kr 799,00 kr
-21%
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
915,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 699,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
1 459,00 kr
Tillbaka till nyheter