0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Värme / Ventilation  » Terrassvärmare  »

Terrassvärmare

Hos oss kan du köpa högkvalitativa terrassvärmare till bra priser direkt online. Här har vi samlat ett brett och varierat sortiment av effektiva, energisnåla och robusta terrassvärmare från välkända varumärken. Vi har stilrent designade infravärmare såväl för tak- och väggmontage som golvplacering i en rad olika storlekar, modeller och effekter för olika ändamål. Med en bra terrassvärmare kan du utnyttja uterum, balkong och altan året runt. Infravärme fungerar ungefär som solens strålar och ger snabb och behaglig uppvärmning av ytor och objekt den träffar, utan att hetta upp eller torka ut luften runt omkring. En halogenterrassvärmare med infravärme värmer inte bara gott, den avger ett mjukt rödskimrande sken som skapar myskänsla på uteplatsen. Perfekt för långa härliga sommarkvällar på altan eller terrass, men också för att göra oisolerade utrymmen, såsom inglasade balkonger och uterum, användbara även under de kallare årstiderna. Terrassvärmare kan med fördel även användas på uteserveringar, lastkajer, fabrikslager, serviceverkstäder, i kiosker, vaktkurer och andra utrymmen där kyla, väder och vind lätt tränger in. Moderna elektriska infravärmare är samtidigt mer kostnadseffektiva än gasoldrivna varianter och fungerar utmärkt som extra värmekällor både i privata, offentliga och industriella miljöer. Vi har prisvärda terrassvärmare på allt från 500 W upp till 3 000 W i olika utföranden, material och IP-klasser, så du kan lätt hitta en snygg, billig och bra infravärmare som passar din balkong eller terrass. Välj mellan väldesignade modeller i svart, vitt och silvergrått aluminium eller eleganta varianter i rostfritt stål.

Förläng sommaren med härlig infravärme för balkong, terrass och uterum

Med infravärme på balkong, altan eller terrass kan du njuta längre av högsäsongen och sitta ute även under kyliga höst- och sensommarkvällar. Vi har såväl golvstående terrassvärmare som tak- och väggmonterade infravärmare i olika modeller, storlekar och effekter för små och stora uteplatser. Om du letar efter en effektiv elektrisk värmare till uterum, såsom en veranda, inglasad balkong, paviljong eller altan med tak, så är en infravärmare i pendelmodell ett utmärkt val. Vi har flera stilfulla och energisnåla varianter att välja mellan som passar perfekt att hänga över matbordet eller loungegruppen på uteplatsen. Vi har även kompakta infravärmare för tak- och väggmontage som ger ett mer diskret intryck men värmer minst lika effektivt. Sortimentet inkluderar både klassiska halogeninfravärmare som bjuder på ett mysigt rödglödgande sken, helmörka elvärmare med keramiska element och terrassvärmare med energieffektiva kolfiberlampor som avger ett mjukt orangetonat ljus. Alla elvärmare är försedda med sladd och stickpropp för enkel installation och de flesta kommer med reglerbara effektlägen. Många värmare levereras med fjärrkontroll och vissa är även utrustade med wifi så att de kan anslutas till ditt smarta hemnätverk och fjärrstyras via en app i mobilen. Vi har även dimbara terrassvärmare, modeller med inbyggda rörelsedetektorer och andra finesser. Här hittar du även reservlampor, dimmers, tippskyddade stativ och övriga tillbehör till din infravärmare.

Köp effektiva terrass- och infravärmare till bra priser online

En vädertålig terrassvärmare för vägg-, tak- eller golvplacering passar lika fint på altanen som balkongen eller i uterummet, medan en flyttbar, oscillerande tornvärmare eller infravärmare på fot eller stativ gör sig perfekt på soldäcket eller den öppna uteplatsen där det saknas vägg eller tak att fästa terrassvärmaren i. En portabel infravärmare är även perfekt att ha i sommarstugan och på campingsemestern. Här hittar du både fristående och upphängningsbara terrassvärmare i IP55 och IP65 som tål det mesta i väderväg. Hos oss kan du köpa billiga och bra terrassvärmare från branschledande kvalitetstillverkare direkt på nätet. Vi erbjuder alltid kvicka leveranser och beställningar över 999 kronor skickas dessutom fraktfritt!

Läs mer
i webblager 1 st
1-3 dagar
519,00 kr 699,00 kr
-25%
i webblager 2 st
1-3 dagar
599,00 kr 799,00 kr
-25%
Skickas inom 2-5 arbetsdagar
915,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 495,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
899,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 199,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 495,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
519,00 kr 699,00 kr
-25%
Namron Terassvärmare 1500W 42cm
Köp rätt terassvärmare för din uteplats!
Så fort vårsolen börjar värma och de första plusgraderna visar sig, blir...
FILTRERA & SORTERA