0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Värme / Ventilation  » Värmefläktar  » Värmefläkt  »

Värmefläkt

En portabel värmefläkt är perfekt att ha till hands som extra värmekälla inomhus när temperaturen börjar sjunka utomhus. En effektiv byggfläkt är suverän när du behöver hålla dig varm på jobbet och en kupévärmare eller frostvakt är lika användbar i bilen, husvagnen och sommarstugan som i källarförrådet och uterummet. Här finner du ett brett utbud av kostnadseffektiva värmefläktar för de flesta behov både i hemmet och på arbetsplatsen.

Effektiva bygg- och värmefläktar från kända kvalitetsmärken

Vi erbjuder ett gediget sortiment av prisvärda värmefläktar från branschledande varumärken. Oavsett om du letar efter en smidig liten värmefläkt på 500 W för att hålla frosten borta från förrådet, behöver en effektiv kupévärmare på 1 000 W till bilen eller är på jakt efter en rejäl byggfläkt på 2 000 W till arbetsplatsen så hittar du precis vad du söker hos oss. I webbutiken finns allt från praktiska frostvakter, kompakta kupévärmare och smarta små värmefläktar i plugin-modell till snyggt designade golvvärmefläktar som gör sig perfekt i hemmet och robusta industriella värmefläktar i IPX4 som klarar riktigt tuffa förhållanden. Vi har kraftfulla byggfläktar både för 230 V och 400 V på upp till 5 000 W.
Sortimentet inkluderar energisnåla bygg- och värmefläktar i en rad olika IP-klasser, effekter, utföranden och färger så du kan lätt hitta en modell som passar både dina uppvärmningsbehov och övrig interiör. Välj mellan vita, svarta och röda värmefläktar i robust stålplåt eller självslocknande termoplast. Här finner du såväl stående som liggande värmefläktar i olika storlekar och format, inklusive små runda värmefläktar för hemmabruk och rektangulära byggfläktar i robust och högfunktionell design för garage, verkstäder, byggarbetsplatser och industriella miljöer där hållbarhet och prestanda är de primära faktorerna. Du kan med fördel även använda en industriell värmefläkt i stall och jordbruksbyggnader för att ge djuren och de som arbetar där behaglig värme. Lantbruksfastigheter kan dock vara både dragiga, dammiga och fuktiga så satsa på en värmefläkt i IP54 eller högre.
En portabel värmefläkt i IP20 lämpar sig perfekt för snabb uppvärmning av mindre utrymmen inomhus, medan en vädertålig värmefläkt i IP44 är ett ypperligt alternativ till infravärmare eller små gasolkaminer i uterummet. En helelektrisk värmefläkt med keramiskt element är också ett smidigt alternativ till en eldriven gasolkamin med fläkt inomhus.

Köp en billig bygg- eller värmefläkt online

De flesta bygg- och värmefläktar är utrustade med reglerbart effektläge, termostat, tippskydd och automatiskt överhettningsskydd. Vi har flera kompakta värmefläktar och frostvakter på ställning som antingen kan placeras på golvet eller hängas upp på väggen, liksom små fristående keramiska värmefläktar på 1 000–2 000 W som fungerar utmärkt som kompletterande värmekälla både i bostaden, fritidshuset och på kontoret. Här finner du även kombinerade kall- och varmluftsfläktar som också kan användas som frostvakter – en prisvärd allt-i-ett-lösning som du kan ha nytta av året runt både i hemmet och på arbetsplatsen. Här hittar du även smarta små plugin värmefläktar på 350 W med digital termostat som kan pluggas in i närmsta vägguttag för kvick punktuppvärmning precis där du är. Hos oss kan du köpa din värmefläkt, kupévärmare eller byggfläkt till bra pris direkt på nätet! Vi erbjuder alltid snabba leveranser och fri frakt på beställningar över 999 kronor – så varför inte passa på att klicka hem en billig värmefläkt både till hemmet, jobbet, bilen och sommarstugan på samma gång?

Läs mer
FILTRERA & SORTERA