Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Värme / Ventilation Radiatorer

Radiatorer

Lite kyligt i lyan? En elradiator eller fläktkonvektor värmer lika gott i hemmet som i plånboken. Hos oss kan du köpa både bra och billiga element i olika material, färger och utföranden från en rad kända varumärken. Vi har allt från stilrena, elektriska element för fast väggmontage till fristående oljeradiatorer med golvstativ och portabla modeller på hjul. Botanisera bland mängder av snygga radiatorer och oljefyllda element för såväl 400 V som 230 V. Här finns väldesignade panelelement med smart appstyrning och slimmade elradiatorer med läcker glasfront som garanterat kommer att hetta upp både hem och inredning. Om du vill ha ett riktigt energisnålt alternativ väljer du ett element med elektronisk termostat som reglerar värmen automatiskt efter rådande rumstemperatur och/eller tid på dygnet.

Om du vill spara in på energikostnaderna är elektriska element ett utmärkt alternativ – eller komplement – till fjärrvärme, golvvärme och luftvärmepumpar både i hemmet och på arbetsplatsen. Det finns också många fina slantar att spara genom att satsa på ett flyttbart el värmeelement med olja i mindre utrymmen där du endast vistas under kortare perioder och bara vill ha det varmt medan du faktiskt är där, exempelvis i garaget, hobbyrummet, källaren, snickarboden eller sommarstugan.

Ett portabelt oljefyllt element på 230 V med sladd och stickpropp kan tas med precis dit du behöver det och passar även perfekt för tillfällig uppvärmning under renoveringsprojekt och liknande. Ett elelement på 400 V gör sig utmärkt både i hemmet, fritidshuset, kontors- och samlingslokalen, liksom i till- och nybyggnader där fjärrvärme kanske inte är ett gångbart alternativ. En elradiator på 400 V är avsedd för fast elinstallation och måste enligt lag alltid monteras på väggen. Det gäller såväl elradiatorer som vätske- och oljefyllda el element på 400 V.

Välj oljeradiator efter uppvärmningsbehov

Ett litet energisnålt element på 230 V ger snabb och effektiv punktuppvärmning i mindre utrymmen, medan en större oljefylld radiator på 400 V lämpar sig utmärkt för permanent bruk i hem- och kontorsmiljöer. Vi har snygga element och panelradiatorer i en rad olika modeller, storlekar och effekter för klimatsmart och energieffektiv uppvärmning av både privata bostäder och företagslokaler. Välj wattstyrka på din radiator efter rumsstorlek. Beräkna ungefär 60 W per kvadratmeter golvyta. Detta kan så klart fördelas på flera element. Placera gärna värmeelementet under ett fönster och se till att anpassa längden efter detta för att undvika kallras.

Oljefyllda radiatorer ger en mjuk och jämn värmestrålning som inte bränner damm eller avger oangenäma lukter. Våra elradiatorer finns både med och utan fläktar och konvektorer som förbättrar värmespridningen i rummet, samt med mekaniska och elektroniska termostater med nattsänkning och andra avancerade inställningar som gör att du kan anpassa uppvärmningsgraden efter tillfälle och behov. Vissa elektriska radiatorer är även utrustade med inbyggt WiFi så att du kan fjärrstyra ditt värmeelement via en app i mobilen.

Köp elelement och oljeradiatorer till värmande priser online

Oljefyllda elradiatorer är billiga både i inköp och drift. De passar dessutom in överallt. Där du har säker el inkopplad kan du ha ett elektriskt element. Med korrekt installation (som givetvis ska utföras av en behörig elektriker) kan du även placera ett eldrivet element i våtrum och badrum. Hos oss hittar du flera vattentåliga radiatorer i IP24. I webbutiken finns även ett brett urval av praktiska tillbehör, såsom golvstativ, kopplingsboxar, termostater, ventiler, stänkskydd, termostatmoduler, trådlösa radiomottagare och styrenheter för smart och kostnadseffektiv uppvärmning av hela hemmet. Här kan du köpa energisnåla element och smarta komplement till riktigt heta priser direkt online – alltid med trygga betalningar och snabba leveranser!

Filter Laddar...

Fabrikat  
Spänning  
Typ  
Sida 1 av 3. Visar 20 av 56 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 Nästa
i webblager 8 st
1-3 dagar
2 av 22 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 370,00
2 av 17 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 559,00
2 av 7 varianter i webblager
1-3 dagar
1 av 19 varianter i webblager
1-3 dagar
2 av 7 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 110,00
Skickas inom 7-10 arbetsdagar
från 1 245,00
Skickas inom 7-10 arbetsdagar
från 3 174,00
2 av 16 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 669,00
2 av 13 varianter i webblager
1-3 dagar
1 av 15 varianter i webblager
1-3 dagar
från 1 250,00
1 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
Skickas inom 7-10 arbetsdagar
2 av 10 varianter i webblager
1-3 dagar
Skickas inom 1-3 arbetsdagar
445,00
2 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
5 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
1 av 5 varianter i webblager
1-3 dagar
från 3 479,00
Sida 1 av 3. Visar 20 av 56 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 Nästa
1