0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken

Smarta radiatorer

Smarta radiatorer kan styras med din mobil var du än är så att du har full kontroll oavsett om du är hemma, på jobbet eller på semester! Med energibesparande inställningar och praktiska funktioner ger dessa radiatorer lägre strömförbrukning utöver ökad komfort. Upptäck Namrons utbud av radiatorer!

#

Fördelarna med en Zigbee radiator

Radiatorer med lokal Zigbee-anslutning har ett antal fördelar jämfört med konventionella WiFi-radiatorer. Eftersom de är anslutna lokalt till din Zigbee smarthub, garanteras du lokal kontroll och hantering även om internetanslutningen går ner. Du kan också sätta upp ett veckoprogram, eller styra uppvärmningen utifrån elpriset (beroende på funktioner i din smarthub). Smarta radiatorer är en vettig investering för det moderna hemmet, där allt fler saker effektiviseras och kopplas till internet, och kommer med stor sannolikhet bara att bli mer populärt i framtiden.

Styr med en app

Du kan enkelt styra din radiator via en app på din mobil, eller en smarthub. Praktiskt om du glömde stänga av radiatorn innan du gick hemifrån - för att inte tala om hur bekvämt det är att komma hem till ett fullt uppvärmt hus. Om du pendlar och har perioder när du inte är hemma kan du fortfarande ha full kontroll över värmen, med bara några få knapptryckningar på telefonen.

Se alla våra smarta radiatorer!
#
#

Kompatibilitet

Namrons radiatorerna är kompatibla med bland annat Athom Homey och Futurehome. OBS! Det finns vissa skillnader i funktion i de olika systemen och förändringar sker ständigt.

Se vårt sortiment av smarthubbar!

Användarvänliga funktioner

Öppet-fönster-funktionen gör att radiatorerna “förstår” vad som händer när ett fönster eller en dörr öppnas och temperaturen sjunker. När detta händer kommer radiatorn automatiskt att växla till antifrostläge och arbeta vid 7°C. Om temperaturen stiger återgår radiatorn till föregående läge med funktionen Öppnet fönster på.

Barnskydd

Termostaten på radiatorn kan låsas så att små nyfikna barnfingrar inte kan ändra inställningar eller program.

Minnesfunktion

Radiatorerna är utrustade med en praktisk minnesfunktion vid strömavbrott. När strömmen kommer tillbaka kommer radiatorn att återgå till samma temperatur som före strömavbrottet.

Genom att reglera temperaturen efter faktiska behov kan du minska elförbrukningen under perioder du inte är hemma, och genom att inte värma upp platser där du inte vistas. På så sätt får du bättre kontroll över elkostnaderna, utan att kompromissa med komforten. Värmehantering på detta sätt kommer att göra stor skillnad i de allra flesta hushåll.
#
#

Stilrent och modernt utseende

Radiatorernas vackra och stilrena design gör att de sömlöst blir en del av husets inredning och kommer att komplettera de flesta hem. Radiatorerna finns i både matt vit och matt svart. De vita radiatorerna ser eleganta ut i alla rum och alla omgivningar och passar utmärkt till den skandinaviska, ljusa stilen i både klassiska och mer moderna interiörer. Moderna svarta radiatorer är definitivt här för att stanna i Svenska hem, och de svarta radiatorerna är snyggt för både mörka/färgstarka väggar eller som kontrast till ljusa väggar.

Enkel montering, enkel installation

Radiatorn monteras på väggen med medföljande monteringsfäste och fyra skruvar. Tryck sedan på radiatorn på fästet och sätt i kontakten i uttaget (kabellängd 1,6 m). Du ansluter sedan radiatorn snabbt och enkelt till din Zigbee smarthub, så du kan styra den därifrån eller med din mobiltelefon. Radiatorn kan även användas utan smarthub, och kommer då att fungera som en enkel radiator.

Varor som nämns i nyheten

i webblager 8 st
1-3 dagar
från 999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
899,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
2 799,00 kr
Skickas inom 8-11 arbetsdagar
från 1 499,00 kr
Tillbaka till nyheter