0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Rätt bordsmodul för dig

Den perfekta arbetsplatsen skall vara lätt att använda. Praktiska lösningar och stilrena hjälpmedel är A och O. Men vart börjar du? På Elbutik har vi allt du behöver för ett modernt och välfungerande kontor. Besök vår butik i Veddesta eller hitta rätt med hjälp av vår guide.

Namron Pop-up Bordsmodul

Pop-up Bordsmoduler

Vi drömmer alla om en arbetsplats där allting är organiserat och vardagen flyter smidigt. Om du delar den drömmen med oss, så har vi en rekommendation som kan göra den till verklighet - Pop-up Bordsmoduler!

Hos den erkända norska tillverkaren Namron hittar du ett imponerande sortiment av bordsmoduler som erbjuder en mängd olika anslutningsalternativ. Oavsett om du behöver USB-A, USB-C eller QI-laddning, har Namron det du söker.

Det bästa av allt är deras smidiga pop-up funktion. Med en enkel beröring kan du snabbt göra dina uttag tillgängliga för användning. Behöver du sedan ditt arbetsutrymme rent och snyggt igen? Inga problem – en enkel tryckning är allt som krävs för att smidigt gömma undan uttagen.

Se alla bordsmoduler här!
Infällnadsuttag i köksmiljö

Infällnadsuttag

Det finns flera alternativ till pop-up bordsmoduler. Bachmann Twist är ett populärt infällnadsuttag som är utmärkt för kontor och kök. Med sin smarta och platsbesparande design smälter Twist sömlöst in i din inredning.

Det som verkligen sätter Bachmann Twist i en klass för sig är dess intelligenta design. Med ett stilrent infällningsuttag behöver du aldrig mer oroa dig för trassliga sladdar eller opraktiska uttagsplatser. Twist ger dig en smidig lösning där du kan ansluta dina enheter utan att behöva kompromissa med stilen.

Den moderna arbetsplatsen kräver enkelhet och funktionalitet. Därför har vi på Elbutik.se ett brett sortiment av bordsmoduler som utformats för att passa perfekt in i dagens krav på arbetsmiljö. Genom att kombinera stil och användbarhet i en och samma produkt, har du möjligheten att skapa en arbetsplats där allt är på rätt plats och redo för att underlätta din dag.
Bachmann Twist Infällnadsuttag

Relevanta produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
359,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
799,00 kr
Skickas inom 10-21 arbetsdagar
840,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
549,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
från 1 999,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
499,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 1 229,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
999,00 kr
Tillbaka till nyheter