0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Hem- & Kontorsmiljö  » Powerport  »

Powerport

Saknar du ett lättillgängligt eluttag på köksön eller över diskbänken, där du kan koppla in elkontakter till köksassistenter, kaffebryggare, vattenkokare, mixerstavar, elvispar och andra hushållsmaskiner? Behöver du ett extra bänkuttag under köksskåpet eller är du på jakt efter ett smidigt data- och eluttag som inte tar någon plats på skrivbordet? Då är ett Powerport popup-uttag precis vad du letar efter! Powerport uttag monteras infällt i bords- eller bänkskivan och hissas enkelt upp vid behov – den intelligenta lösningen för diskret, platsbesparande, säker och tillförlitlig eltillförsel såväl i bostäder som på arbetsplatser och i offentliga miljöer.

Det är lika behändigt med dolda popup eluttag i kök och andra rum på hemmaplan som i kontorslandskap, skolor och hotell. Här finner du praktiska pop-up eluttag för allt från köksbänkar och skrivbord till receptionsdiskar och konferensbord. Den innovativa designen gör att uttagen kan fällas in i bänkskivan och inte tar någon plats alls när de inte används. Nedfällda Powerport eluttag har en strömlinjeformad profil som smälter in sömlöst både med bordsskiva och interiör. Välj mellan stilrena designer i aluminium, PVC och rostfritt stål med fina detaljer i antracitfärgad, svart, vit eller transparent plast. Det går lika fint att placera dessa snygga eluttag i kök och hemmakontor som i skolsalar, bibliotek, aulor, hotell, konferensanläggningar och större företagslokaler.

Stort urval av snygga popup uttag för kök och kontor

Våra väldesignade Powerport eluttag kommer från välrenommerade kvalitetstillverkare och finns både i popup-utförande, där uttagen är placerade i höjdled på en pelare – idealiska för konferensbord, köksbord, receptionsdiskar, arbetsbänkar och andra bordsskivor med fritt utrymme undertill; och i platta, vridbara varianter med extra lågt inbyggnadsdjup som passar perfekt för placering ovanför lådor i inbyggda köksbänkskivor, skrivbord, köksöar och liknande. Popup-uttagen fälls ut med ett enkelt handgrepp och trycks lätt ned under bänkskivan igen när de inte är i bruk. De flesta pop-up eluttag i pelarmodell går också utmärkt att montera i ett överskåp och dra ned vid användning. De kompakta Twist-modellerna är konstant nedsänkta och försedda med en roterbar skyddsskiva som döljer eluttagen när de inte används.
Därutöver har vi också infällda, rektangulära popup eluttag i svart plast och rostfritt stål som är utformade som återfjädrande kassetter, där uttagen sitter horisontellt och poppar upp automatiskt vid ett lätt tryck på den stilrent nedfrästa toppen, som i nedfällt tillstånd ligger kant i kant med bordsytan och ger ett mycket diskret intryck. I utbudet finns även innovativt cylinderformade bordsmoduler i borstat aluminium, där ett knapptryck på den minimalistiska ytterpanelen roterar fram de dolda uttagen. Även dessa Powerport-varianter finns med olika uppsättningar av eluttag, USB-laddningsuttag, HDMI- och datauttag.

Köp prisvärda pop-up eluttag för kök och arbetsplats online

Vi har popup-uttag såväl för Schuko-, Euro-, RJ45- som USB-kontakter i en-, två, tre- och flervägsutförande, liksom smarta kombinationsmodeller med popup el- och datauttag i en och samma enhet. Här finns även fullfjädrade USB-laddningsstationer, kompakta minimodeller med jordat eluttag, USB-port och/eller trådlös mobilladdare, kraftfulla multifunktionsuttag med integrerade överspänningsskydd och lockförsedda eluttag i IP44 för infällt golvmontage – utmärkta i hotellobbyer, aulor och konferensrum. Vi har infällda eluttag både för fast dosinstallation och i varianter med sladd och stickpropp så att du kan ansluta din bordsmodul eller USB-hub till närmsta vägguttag. En portabel Powerbank fulladdad med dolda eluttag som kan poppas upp ur en bänk- eller bordskiva är ett utmärkt alternativ till fasta vägguttag i kök, kontor, receptioner, hotell- och konferensrum. Hos oss kan du köpa eluttag till din köksö, bords- eller bänkskiva till bra pris direkt online! Alltid med trygga betalningar och snabba leveranser!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA