0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Hem- & Kontorsmiljö  » Dörrklockor  »

Dörrklockor

Om du är på jakt efter en fast eller trådlös ringklocka till dörr eller entré så har du kommit alldeles rätt. Vi är återförsäljare av dörrklockor från flera marknadsledande varumärkesleverantörer och har sett till att ta in ett brett och variationsrikt utbud av pålitliga ringklockor och dörrsignalsystem som vi vet motsvarar våra kunders önskemål såväl när det gäller ljudkvalitet och teknisk funktion som design och estetik.

Oavsett om du vill ha en klassisk trådbunden dörrklocka i retro design för 12 eller 24 V; en stilren trådbunden ringklocka med transformator för 230 V; en smidig plugin-modell som kan anslutas direkt till ett befintligt vägguttag; en modern, batteridriven ringklocka med trådlös tryckknapp eller en elektronisk entrésignal med inbyggd rörelsevakt som ringer automatiskt när någon passerar sensorn så har vi en dörrklocka för dig.

Moderna dörrklockor med stor variation

I webbutiken har vi samlat högkvalitativa dörrklockor i både enkla och avancerade modeller med olika funktioner och extra finesser. Med en batteridriven dörrklocka i trådlös modell slipper du komplicerade elinstallationer och andra sladdbekymmer eftersom enheterna monteras direkt på väggen efter att batterierna har satts i. Ringklockan installeras på bara några minuter tack vare skruvfritt montage och medföljande väggfästen. Tryckknappen, eller sändaren, placeras utanför dörren och ringklockan på valfri plats inne i bostaden eller företagslokalen. Dörrklockan utgör själva mottagaren och det är den som låter. Du kan välja mellan flera olika signaler och ta fram den ringprofil som passar ditt hem eller din arbetsplats allra bäst.

Våra trådlösa dörrklockor bjuder på suverän ljudkvalitet och räckvidden mellan tryckknapp och ringklocka ligger på upp emot 150 meter, vilket innebär att du även kan ta med dig den trådlösa mottagaren ut i trädgården eller garaget om du vill. Den kraftfulla signalen som emitteras från den trådlösa mottagarenheten har en maxvolym på 84 dB och är hörbar på upp till 80 meters håll. Utrusta din dörr med en trådlös ringklocka så lär du aldrig missa en viktig leverans eller oväntad besökare igen! Om du söker en dörrklocka med justerbar volym har vi även sådana i utbudet. På dessa ringklockor kan du också ställa in viloläge under de tider när du inte vill bli störd av signalen.

Matcha dörren med en trådlös ringklocka i retrodesign

I produktutbudet finns även dörrklockor som kan anslutas till valfritt antal rörelsesensorer, liksom DIN-transformatorer, trådlösa sändare och plugin-mottagare som kan kombineras i ett större system och kompletteras med dekorativa tryckknappar för ringklockor i mängder av olika utföranden. Välj mellan stilfulla modeller i modern och klassisk design med eller utan belysning. Förse din dörr med en trådlös ringklocka i svart retro look, kanske en rektangulär klassiker med en liten rund vit tryckknapp, en vit modell med oval grå tryckknapp, en helvit variant med stor vipptryckknapp eller en modern 230 V dörrklocka med vit kåpa och silvergrå dekor. Vi har även eleganta, vintageinspirerade dörrklockor i mässing och borstat stål som kan fås med exklusiv gravyr, exempelvis bostadsinnehavarens namn, hus- eller lägenhetsnummer. Matcha fasaden, ytterdörren eller dörrhandtag och portklapp med en snygg ringklocka i samma stil, färg och material.

Här finns både trådbundna och sladdlösa dörrsignalsystem med vädertåliga tryckknappar i IP44 som passar perfekt för användning utomhus, exempelvis vid låsta företagsentréer och ytterdörrar i privata villor. Vi har även trådlösa ringklockor och dörrsignalset med en eller flera tryckknappar som är avsedda för inomhusbruk, exempelvis i lägenhetskomplex, serviceboenden, kontorshotell och liknande. Ett ypperligt val för fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som vill ha enhetliga dörrklockor vid alla lägenhetsdörrar. Varje ringklocka vid varje dörr i trapphuset eller korridoren kan förses med en unik huskod, så det finns ingen risk att grannens trådlösa dörrklocka reagerar när någon trycker på din tryckknapp eller vice versa. En ringklocka med rörelsesensor passar utmärkt för att öka säkerheten i butiksentréer, receptioner och liknande då den påkallar uppmärksamhet både när besökare kommer in och lämnar lokalen.

Köp en trådlös dörrklocka till riktigt ringa pris online

Hos oss kan du köpa moderna och väldesignade dörrklockor från branschens främsta tillverkare till nätets bästa priser – alltid med säkra betalningar och snabba leveranser! Beställ din nya dörrklocka online hos oss redan idag, så har du den hemma hos dig och redo för installation inom kort! Och kom ihåg att du slipper fraktavgiften om du handlar för 999 kronor eller mer, så passa på att komplettera din ringklocka med en transformator, en extra tryckknapp och andra tillbehör – eller klicka hem ett fullfjädrat signalsystem till hela föreningen på samma gång!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA