0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Hem- & Kontorsmiljö  » Dammsugare  »

Dammsugare

 

Effektivisera städningen med rätt dammsugare

På listan över de absolut tråkigaste hushållssysslorna hamnar dammsugning inte sällan bland topp tre. Men det finns några saker som gör dammsugningen lite roligare. Med rätt dammsugare går städningen fortare och hemmet blir renare, vilket gör stor skillnad för den som städar. Många känner igen sig i frustrationen det innebär att dammsuga en plan yta och se smulor och smågrus ligga kvar efter att munstycket att dragits över dem. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av effektiva dammsugare och så kallade centraldammsugare som gör städningen roligare.

Dammsugare för alla hem

Hos oss kan du köpa smidiga och effektiva dammsugare som passar i olika typer av lokaler och hem. Vi har till exempel centraldammsugare för både nya och gamla bostäder. Med en centraldammsugare kan du göra städningen tyst och bullerfri, beroende på var du väljer att placera din dammsugare. Det beror på att motorn ofta monteras bakom en vägg eller i en källare. En annan fördel är att du slipper den lukt som en välanvänd dammsugare ibland lämnar efter sig. Den största fördelen med en centraldammsugare är dock den höga effektiviteten. Sugeffekten är ofta mycket starkare än hos vanliga dammsugare, vilket innebär att ditt hem blir dammfritt i varje vrå. Du behöver heller inte byta dammsugarpåsar lika ofta i en centraldammsugare som i en vanlig dammsugare.

Om du föredrar en vanlig dammsugare finns det andra alternativ. Förutom dammsugare hittar du också olika typer av tillbehör hos oss. Vi säljer munstycken, dammsugarpåsar, utblåsningsventiler, slanghållare och mycket annat som behövs för montering och installation av dammsugare.