0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Hem- & Kontorsmiljö  » Batterier  »

Batterier

Letar du efter batterier till bilnyckeln, tv:ns fjärrkontroll eller kanske till barnens fjärrstyrda leksaksbil? Du har kommit helt rätt! Här hittar du uppladdningsbara batterier AA och AAA, knappcellsbatterier, litiumbatterier och många andra sorters batterier. Att batterierna är uppladdningsbara innebär helt enkelt att du kan ladda upp dem och använda dem flera gånger. Välkommen att beställa laddningsbara batterier av hög kvalitet till bra priser hos oss!

Vad är ett batteri?

Batterier består av en eller flera celler som lagrats med kemisk energi som sedan konverteras till elektrisk energi. Batterier varierar i storlek, utseende och kemisk sammansättning. Beroende på batteriets kemiska sammansättning får det olika egenskaper. Batterier kan också vara uppladdningsbara eller inte uppladdningsbara, ha högt strömuttag eller lågt strömuttag samt variera i kapacitet. Batteriers kapacitet mäts i ampere (A).

Engångsbatterier och laddningsbara batterier

Byt gärna ut hemmets engångsbatterier till laddbara batterier. Det är ett smart val både för plånboken och miljön. Ett batteri som bara kan användas en gång måste slängas när det är slut. Se dock till att inte lägga batteriet i dina vanliga hushållssopor. De miljöfarliga ämnen som finns i batteriet ska nämligen inte hamna i naturen. Lämna istället det förbrukade batteriet på en återvinningscentral eller på en miljöstation. Har du istället uppladdningsbara batterier laddar du bara upp dem igen och sedan kan du fortsätta att använda dem. Visst låter det smart? De batterier du inte använder bör du förvara torrt och svalt för längre hållbarhet.

Välj rätt batterier för rätt produkt

När du ska beställa nya batterier är det viktigt att du köper rätt batterier för användningsområdet. Det är väldigt snopet att få hem batterier och sedan upptäcka att de inte passar. Kontrollera därför en extra gång vilken typ av batteri du behöver innan du beställer. Vi har batterier som passar de flesta apparater och olika typer av belysning. I vårt sortiment finns ett stort utbud av olika modeller och varumärken. Du hittar bland annat laddningsbara batterier AA och AAA, men också knappcellsbatterier och litiumbatterier. Knappcellsbatterier och litiumbatterier har mycket bra prestanda och blir allt vanligare att använda i olika apparater. Bland varumärkena återfinns bland annat Airam, GP Batteries, Hager, Energizer och Verbatim. Samtliga batterier håller hög kvalitet och säkerhet.

Köp laddningsbara batterier online

Batterier finns faktiskt överallt i ditt hem och på din arbetsplats: i bilen, i kameran, i hörapparaten, i ficklampan, i borrmaskinen, i brandvarnaren, i klockan och i leksaksbilen. Att köpa batterier på nätet är smidigt och prisvärt. Vi erbjuder batterier till låga priser och här kan du också beställa batterier i storpack och multipack. Självklart kan du välja mellan flera säkra betalningsmetoder. Leveransen från oss är snabb så du behöver inte vänta länge på att batterierna ska dyka upp i brevlådan.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA