Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Hem- & Kontorsmiljö Batterier

Batterier

 

Batterier för alla ändamål

Batterier består av en eller flera celler som har lagrats med energi. De finns i många olika typer som alla varierar i storlek, utseende och kemisk sammansättning. Batterier fungerar som strömförsörjare till mobila apparater och applikationer. Beroende på kemisk sammansättning har batterier olika sorters egenskaper. De kan vara uppladdningsbara eller icke uppladdningsbara, ha höga strömuttag eller låga strömuttag och variera i kapacitet. Batteriers kapacitet mäts i Ampere (A), medan cellspänning mäts i Volt (V).

Hos oss på Elbutik.se kan du hitta batterier till låga priser. I vårt sortiment finns ett stort utbud av olika modeller och varumärken. Du hittar klassiska modeller som AA och AAA, men också knappcellsbatterier och andra. Bland varumärkena återfinns bland annat Airam, GP Batteries, Hager, Sony, Ansmann, Energizer, Nexa, Fujitsu och Verbatim. Samtliga batterier som vi säljer håller hög kvalitet och säkerhet. Att köpa batterier online är både smidigt och prisvärt. Leveransen från oss är snabb och du behöver inte vänta länge på att den ska dyka upp i brevlådan.

Välj rätt batterier för rätt produkt

Det är viktigt att köpa rätt batteri för rätt produkt. Särskilt när du handlar online kan det kännas snopet att upptäcka att de batterier du köpt inte passar. Därför är det extra viktigt att vara påläst om vilken typ av batterier du behöver innan du beställer. Vi har batterier som passar de flesta apparater och olika typer av belysning.

-

Filter Laddar...

Typ  
Fabrikat  
Batterityp  
Lagerstatus  
Sida 1 av 3. Visar 20 av 58 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 Nästa
Skickas inom 1 arbetsdag vid order innan 16.00
Sida 1 av 3. Visar 20 av 58 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 Nästa