0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Kom igång med Aqara

Aqara erbjuder produkter som gör det möjligt för dig att skräddarsy ditt smarta hem så att det passar just dina behov. Genom att använda Aqaras smarta hem-teknologi kan du enkelt ställa in och anpassa hur ditt hem fungerar. Du kan exempelvis automatisera belysning, värme och säkerhetssystem på kreativa sätt som förenklar din vardag. Utforska de många möjligheter som finns med Aqara för att göra ditt hem mer bekvämt och effektivt anpassat efter just dina önskemål och livsstil.

Miljöbild på smarta hem produkter från Aqara - Aqara G2H Camera Hub

Ställ in scenario

När det är dags att säga godnatt och avsluta dagen, kan ditt smarta hem hjälpa till att göra övergången till sömn smidigare. Om du har en Aqara Motion Sensor P1 installerad, kan den programmeras att känna av när du börjar göra dig i ordning för sängen. När rörelsesensorn aktiveras kan den automatiskt stänga gardinerna i ditt sovrum. Detta bidrar till en mörkare och mer avslappnande miljö som är idealisk för en god natts sömn. Automatiseringen av en sådan enkel sak som att dra för gardinerna kan göra din kvällsrutin både bekvämare och mer njutbar.

Styr ditt hem

I takt med att teknologin utvecklas blir smarta hem allt mer personligt anpassade. När du stiger in i ditt hem idag, kan du ha ett system som automatiskt tar kontroll över de enheter som är nödvändiga just då. Det kan vara allt från att tända ljus till att justera temperaturen. Ett smart hem med Aqara gör inte bara ditt hem mer bekvämt och säkert, utan också mer välkomnande och effektivt för alla som använder det. Använd en Aqara Hub M2 för att koppla ihop ditt smarta hem.

Miljöbild på ett smart hem med produkter från Aqara

Enkel automation

Med helt automatiserad belysningskontroll blir ditt hem både smartare och mer energieffektivt. Så här fungerar det: När en rörelsesensor upptäcker någon form av rörelse i mörkret, sänder den en signal till en Aqara Smart Plug. Den här fjärrströmbrytaren svarar genom att automatiskt tända ljuset i rummet, så att du inte behöver famla efter strömbrytaren i mörkret. Om sensorn däremot inte upptäcker någon rörelse under en längre tid, skickar den en signal till strömbrytaren att stänga av ljuset.

Smart säkerhet

Aqara G2H Camera Hub och Aqara Motion Sensor P1 är en kraftfull kombination för att öka säkerheten i ditt hem. Aqara G2H Camera Hub är inte bara en högkvalitativ kamera som låter dig övervaka ditt hem i realtid, utan fungerar också som en centralenhet för andra Aqara-enheter. När du kopplar ihop den med Aqara Motion Sensor P1, får du ett mycket effektivt säkerhetssystem. Med Aqara G2H Camera Hub och Motion Sensor P1 får du en anpassningsbar och utbyggbar lösning som ökar säkerheten i ditt hem.

Miljöbild på sovrum styrt av smarta hem produkter från Aqara - Kompatibelt med Apple Homekit

Är Aqara kompatibelt med Apple Homekit?

Aqara är en flexibel lösning för smarta hem tack vare dess kompatibilitet med många olika enheter och system. Genom att använda Zigbee-teknologi kan Aqaras automationsenheter för smarta hem enkelt ansluta och kommunicera med andra smarta hem-enheter från olika märken. Detta innebär att du kan styra alla dina kompatibla enheter genom en enda central plattform.

Dessutom är Aqara-enheter kompatibla med de stora röstassistenterna som Google Home, Amazon Alexa och Apple Home, vilket ger dig möjlighet att kontrollera ditt smarta hem med röstkommandon. Detta ökar bekvämligheten ytterligare, eftersom du kan utföra handlingar som att justera belysningen, sätta igång musik eller reglera temperaturen enkelt genom att prata med din assistent.

Aqara planerar även att utöka sin kompatibilitet genom att snart stödja Matter, den nya industristandarden för smarta hem-enheter. Detta kommer att göra Aqaras produkter ännu mer mångsidiga och framtidssäkra, vilket gör det enkelt för dig att lägga till nya enheter och funktioner i ditt smarta hem-system.

Relevanta produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
199,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
259,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
749,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
929,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
1 140,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
649,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
229,00 kr 249,00 kr
-8%
i webblager 1 st
1-3 dagar
269,00 kr 299,00 kr
-10%
i webblager 1 st
1-3 dagar
299,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
429,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
239,00 kr
Skickas inom 5-8 arbetsdagar
259,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
229,00 kr
Tillbaka till nyheter