0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Smart säkerhet för ditt hem

Optimera ditt hem med smarta lösningar! Vart du än är i världen kan du fortfarande ha kontroll över ditt hem med kameror, sensorer och många fler smarta hem-produkter. Ivestera i trygghet och bekvämlighet för ditt hem!

Fördelarna med smarta säkerhetsprodukter

En av de framträdande fördelarna är ökad kontroll och övervakning. Genom smarta säkerhetskameror och larm kan du enkelt hålla koll på ditt hem från distans, vilket ger dig trygghet och frid.

Den anpassningsbara automationen är en annan fördel. Smarta lås och övervakningssystem kan integreras för att skapa en sömlös och anpassningsbar säkerhetsinfrastruktur. Du kan schemalägga låsning och låsning av dörrar, aktivera larm och övervaka aktiviteter, allt från din smartphone.

Ett hem på dina villkor

Smarta hem-system inkluderar ofta avancerade säkerhetsfunktioner, som dörr- och fönsterövervakning, rörelsesensorer och intelligenta lås. Du kan enkelt övervaka och styra säkerhetsinställningarna via din smartphone, vilket ger dig total kontroll och trygghet.

Ställ in schema som följer ditt liv och din vardag. Ska kameran vara igång när du går hemifrån? Då kan du automatisera detta! Ska sensorer sätta igång lampor under specifika tider på dygnet? I princip allt är möjligt!

Säkra hemmet med smarta produkter!

Produktchefen rekommenderar

Smart säkerhetskamera

Smarta säkerhetskameror

Upptäck tryggheten med WiFi-styrda övervakningskameror! Håll koll på hemmet med avancerade funktioner som tvåvägskommunikation och rörelsedetektering. Perfekt för att övervaka barn, husdjur och få aviseringar när du inte är hemma.

Se kameror
Smart lås

Smarta lås

Utforska bekvämligheten med smarta lås för en modern och säker hemmiljö! Ge frihet att komma och gå, med Bluetooth- eller WiFi-åtkomst för fjärrkontroll. Glöm besväret med att vara hemma – smarta lås är framtidens lösning!

Se lås
Smart dörrklocka

Smarta dörrklockor

Upptäck bekvämligheten med smarta dörrklockor! Se vem som står utanför dörren var du än är, med möjlighet till kommunikation via inbyggd högtalare. Få bilder på besökare när du är borta. Skapa trygghet och kontroll i ditt hem oavsett plats!

Se dörrklockor
Smart sensor

Smarta sensorer

Optimera ditt smarta hem med sensorer! Sensorer i smarta kameror och vattensensorer för läckor ger övervakning av miljön. Dörr- och fönsterlarm varnar vid öppning. Automatisk övervakning av ditt hem för total trygghet!

Se sensorer

Relevanta produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
945,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
3 289,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
1 529,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
399,00 kr
Tillbaka till nyheter