0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

De bästa fjärrströmbrytarna

Maximera bekvämligheten och effektivisera ditt hem med toppmoderna fjärrströmbrytare! Styr enkelt strömuttaget med fjärrkontroll eller från din mobil – starta kaffekokaren, schemalägg motorvärmaren, eller släck ljuset när du inte är hemma.

Vad är en fjärrströmbrytare?

Fjärrströmbrytare eller smart plugs som det även kan kallas finns i flera olika utförande. Vissa varianter ansluts med Wi-Fi medan andra kopplas upp med Bluetooth. Efter att du har anslutit dem till ditt smarta hem kan du koppla dina apparater till smart pluggen och enkelt styra dem via din mobiltelefon eller annan enhet som en Athom Homey eller en Futurehome Smarthub II.

Optimerar fjärrströmbrytare energiförbrukningen?

Enkelt sagt, ja. Optimera varje kW med fjärrströmbrytare. Fjärrströmbrytare ger möjlighet att styra apparater och därmed minska elanvändningen. Lös vanliga problem som lampanvändning i stora hem genom att enkelt automatisera avstängning när du lämnar hemmet. Utnyttja det bästa och smartaste sättet att undvika energislöseri.

Välj den bästa fjärrströmbrytaren!

Namron Zigbee Smart Plug

Namron Zigbee Smart Plug

Namron Zigbee Smart Plug 16A är kompatibel med Touch-Link-teknik, vilket gör det enkelt att para ihop och ansluta till ditt smarta hemnätverk. Denna smarta kontakt klarar en strömkapacitet på 16A och passar perfekt i dubbla uttag. Förutom att slå på och stänga av enheter kan du med denna smart plug övervaka strömförbrukningen i realtid och skapa scheman för dina enheter.

Köp
Plejd Smart Plug SPR-01

Plejd Smart Plug SPR-01

Smart pluggen ansluts direkt i vägguttaget och kan användas tillsammans med lampor eller andra typer av apparater. Med pluggen är det möjligt att ställa in tidsfunktioner som timer, astrour och veckour och skapa scenarion genom appen eller via en tryckknapp. Denna smart plug kan styras både via den integrerade knappen som sitter på sidan av smart plug eller trådlöst via Plejd appen.

Köp
Shelly Smart Plug

Shelly Smart Plug

Shelly Smart Plug Wifi är ett smart vägguttag som kan styras trådlöst med hjälp av WiFi och app på smartphones som iPhone och Android. Uttaget är även kompatibelt med Amazon Alexa och Google Assistant för ytterligare kontroll, t.ex. röststyrning. Försedd med en integrerad energimätare och ställbart schema.

Köp
Aqara Smart Plug

Aqara Smart Plug

Aqara Smart Plug gör dina vägguttag smarta och styrbara. Skapa tidsplaner och vakna upp till färdigbryggd kaffe - det är enkelt att ställa in pluggen efter dina önskemål. Använd Aqara Home eller Apple HomeKit-appen för fullständig kontroll över dina lampor och apparater från var som helst, när som helst.

Köp

Vad används fjärrströmbrytare till?

Fjärrströmbrytare erbjuder mångsidig användning. Du kan koppla in och styra LED lampor , vattenkokare, kaffekokare, element , mobilladdare , datorer, TV-apparater, radio, högtalare, spel och spelkonsoler, tvättmaskiner, torktumlare, frysar, kylar, luftkonditionering, plattänger, locktänger, luftrenare, utomhusbelysning , ljudsystem, slow cookers, bakmaskiner, husdjursmatare och poolpumpar. Med dessa fjärrströmbrytare får du smidig och intelligent kontroll över dina enheter,

Välj rätt fjärrströmbrytare från början!

När du väljer en smart plugg för ditt hem, ta dig tid att välja noggrant. Utbudet är omfattande, och vi finns här för att guida dig genom det bästa valet. Du kan välja en som integreras med din gateway eller en som fungerar fristående. Noggrant granska specifikationerna för att säkerställa att strömbrytaren är kompatibel med ditt system och har rätt kapacitet. Prioritera användningen genom att börja med enheter som är en del av din dagliga rutin för att optimera och spara energi.

Tillbaka till nyheter