0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!

Kom igång med Plejd

Om du funderar på att bygga ett nytt hus, renovera ett specifikt rum, eller vill göra ditt hem smartare, är Plejd ett utmärkt val. Lär dig mer om hur du kan få ett smidigare belysningssystem i hemmet med Plejd på Elbutik!

Miljöbild på varmt ljus

Styr på olika sätt

Med smart belysning från Plejd kan du styra ljuset på flera nya sätt, utöver den traditionella knappen. Om du sitter bekvämt i soffan, använd appen för att justera belysningen precis som du vill ha den. Och när dina händer är upptagna, kan du enkelt använda din röst genom tredjepartstjänster för att kontrollera ljuset. Plejd ger dig en mängd alternativ för att styra belysningen i ditt hem, vilket gör din vardag både enklare och mer bekväm.

Scenarion

Med appen från Plejd kan du skräddarsy belysningsscener som passar olika tillfällen i ditt liv, och du kan aktivera dessa scener antingen genom den vanliga knappen eller direkt via appen. Till exempel, när du lämnar huset för att gå till jobbet eller när du ligger i soffan och vill ha mysbelysning. Denna flexibilitet gör det enkelt att anpassa och kontrollera belysningen i ditt hem för att matcha varje ögonblick.

Miljöbild på varmt ljus

Följ dygnsrytmen

Med Plejd kan du enkelt ställa in din fasadbelysning så att den automatiskt tänds vid solnedgång och släcks vid soluppgång. Detta innebär att du kan schemalägga din belysning att följa både specifika tider och solens naturliga cykler. Sådan inställning garanterar att ditt hem alltid är välbelyst när det behövs, utan att du behöver tänka på att manuellt styra ljusen varje dag. Det är ett smart sätt att göra ditt hem mer energieffektivt och välkomnande.

Trådlöst system

Plejds trådlösa teknik gör att du slipper oroa dig för den kostnad och det besvär som kabeldragning innebär. Detta system är lika lämpligt för helt nya byggnader som för renoveringsprojekt. Oavsett om du startar med ett litet eller stort projekt kan du enkelt utöka ditt Plejd-system allteftersom dina behov förändras. Enheterna inom systemet kommunicerar med varandra och bildar ett så kallat mesh-nätverk.

Miljöbild på varmt ljus

Ta semester utan oro

Med semesterläget aktiverat kan du få din belysning att automatiskt tändas, släckas och dimras när du inte är hemma, för att ge intrycket av att huset är bebott. Detta smarta sätt att hantera dina ljus när du är borta gör att du kan koppla av och njuta fullt ut av din semester, med vetskapen om att ditt hem ser bebott och säkert ut.

Ett enkelt val

Med en grund av traditionell elinstallation och stöd från över 50 000 elektriker som regelbundet arbetar med Plejd, kan du känna dig helt trygg från det ögonblick du börjar planera till dess att installationen är genomförd. Denna erfarenhet och expertis säkerställer att ditt projekt hanteras professionellt, vilket ger dig en smidig och pålitlig process från start till mål.

Relevanta produkter

i webblager 1 st
1-3 dagar
768,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
24,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
477,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
599,00 kr
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
549,00 kr
i webblager 2 st
1-3 dagar
489,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
från 748,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
262,00 kr
i webblager 1 st
1-3 dagar
428,00 kr
i webblager 3 st
1-3 dagar
1 595,00 kr
Tillbaka till nyheter