0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Inomhusbelysning  » Plafonder  »

Plafonder

Alla rum i hemmet behöver belysning som passar. Det gäller inte minst utrymmen som hall, sovrum och klädkammare, där ljuset behöver vara bra för att man ska se bra under exempelvis morgonbestyren. Om du vill ha en bra allmänbelysning som ändå är diskret, så kan en plafond passa bra. Plafonder är smidiga taklampor som tack vare sin diskreta design passar utmärkt som belysning i de flesta rum. Med en takplafond får du en oerhört praktisk lampa med god ljusspridning som likt solen bara skiner ner från ovan i all sin enkelhet och framhäver de allra bästa sidorna av ditt hem. Våra plafondlampor finns givetvis tillgängliga i många olika former och modeller – både helt släta och lite lyxigare varianter med eleganta detaljer – men i stort sett alla plafonder har det gemensamt att de är relativt försynta i sin design och tar upp lite plats. En plafond låter din inredning spela huvudrollen och tar aldrig överhanden i ett rum. Väljer du en väggplafond får du förvisso en lite annorlunda ljusbild, ungefär som när solen står lågt på himlen, men fortfarande en lika fantastiskt diskret ljusspridare som förhöjer inredningen utan att inkräkta.

Plafond med LED

En plafond som pryder sin plats i till exempel hall eller tvättstuga är alltid bra att ha med en LED-ljuskälla. På så sätt kan du lita på att lampan håller länge och att du aldrig står utan ljus när du behöver det. Att alltid kunna tända taklampan i hallen när man kommer hem känns både tryggt och hemtrevligt. Eftersom LED har en lägre energiförbrukning än många traditionella ljuskällor så passar en plafond med LED förstås extra bra om du vill sänka din förbrukning. Den är även praktisk att använda i utrymmen där ljuset är tänt under längre perioder. Med en dimbar LED-plafond kan du anpassa ljuset efter humör och behov, och behöver inte oroa dig för en hög elförbrukning. Du behöver dessutom inte byta ljuskällan lika ofta som med en mer traditionell glödlampa, vilket underlättar när det handlar om takbelysning som annars kan vara svår att komma åt på ett smidigt sätt.

Plafond-lampor i snygg design

Hängande taklampor kan ibland skymma sikten och kännas lite skrymmande. Du behöver också ha i åtanke att lampskärmen ska överensstämma med färgsättningen i rummet. Om du vill ha frihet att ändra din inredning när och hur du vill, utan att behöva tänka på att den ska matcha dina lampskärmar kan det vara en idé att satsa på plafonder. Det finns nog inga lampor som är så pass lättmatchade som just plafonder. Med sin enkla design passar de in sömlöst nästan överallt och gör sig precis lika bra i sovrummet som i badrummet. I badrummet fungerar plafonder extra bra, då de är lättstädade och inte skymmer badrumsspegeln. I vår onlinebutik har vi kvalitativa plafondlampor från flera kända varumärken. Hos oss kan du även hitta alla andra typer av lampor och armaturer för hemmet, från praktiska och snygga golvlampor, till badrumsbelysning, lysrör och ljuslister.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA