0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Arbetsbelysning  »

Arbetsbelysning

I Sverige råder en ständig konversation om mörkret och hur det påverkar oss i vårt dagliga liv, både på jobbet och hemma. När man arbetar med stundtals farliga projekt, som elinstallationer och byggarbeten, är det extra viktigt med bra belysning. Det är därför viktigt att göra skillnad på vad som är arbetsljus och vad som är extraljus. Bra arbetsbelysning låter dig som arbetar se bra i det område där du rör dig och jobbar. Fokus ligger på att ljusnivån på en bra nivå just där du befinner dig, snarare än att du ska se långt. Med rätt arbetsbelysning blir arbetspasset lättare att genomföra, du känner dig säkrare och risken för skador och olyckor av olika slag minskar. Arbetsbelysning finns i många olika varianter, från byggstrålkastare, som ger dig ett utmärkt ljus på en begränsad yta, till LED-slingor som ger dig ett bra arbetsljus i större utrymmen som till exempel kulvertar och källare på byggarbetsplatser. Idag är arbetsbelysning med LED det mest populära valet då LED är energieffektivt, håller länge och inte blir varmt på samma sätt som till exempel halogenlampor, som tidigare var det vanligaste alternativet. Hos oss hittar du arbetsbelysning i olika former från marknadens ledande varumärken, alla kända för sin höga kvalitet. Här finns många bra alternativ för den som är ute efter att investera i ny arbetsbelysning. Du hittar flera intressanta produkter från varumärket i vårt sortiment.

Se bättre när du arbetar med bra arbetsbelysning

Botanisera i utbudet och hitta rätt arbetsbelysning för dig. Förutom att välja arbetsbelysning av hög kvalitet från någon av de pålitliga kvalitetsmärken vi erbjuder i sortimentet, finns det också andra viktiga aspekter att tänka på innan du genomför ditt köp. Det första du ska tänka på är att välja belysning med rätt IP-klassificering. Om belysningen behöver vara motståndskraftig mot väta så investera i en arbetsbelysning med hög IP-klass. Kom också ihåg att det kan vara värt att välja en bred ljusbild framför smalare typer av punktbelysning. Glöm heller inte att välja rätt effekt på din belysning.

Köpa arbetslampor online

När du ska köpa arbetslampor online kan det också vara bra att fundera över vilken typ av belysning du behöver. Arbetsbelysning finns både som stationära lampor och som mobila varianter, exempelvis handhållen belysning. Dessa har olika fördelar, och passar olika bra för olika ändamål. En stationär belysning i form av lysrör eller strålkastare kan ibland också flyttas vid behov, men passar bäst när du inte har behov av att kunna flytta belysningen ofta, utan vill ha en arbetsbelysning med bra ljusbild. En flyttbar, handhållen belysning ger dig möjlighet att anpassa ljuset och belysningen efter dina behov, och finns till exempel i form av flyttbara bygglampor och strålkastare som ger dig ett riktigt bra ljus vid mer svåråtkomliga jobb som kräver precision. Vid detaljarbeten kan också en pannlampa vara ett praktiskt verktyg. Här hittar du praktiska pannlampor som ger dig ett flexibelt ljus där du behöver det. Hos oss hittar du arbetsbelysning för alla ändamål och behov, från marknadens mest välkända varumärken.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA