0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Utomhusbelysning  » Strålkastare  »

Strålkastare

När du behöver starkt ljus utomhus är det en strålkastare du behöver. En strålkastare har ett betydligt starkare ljus än en vanlig lampa. Med en strålkastare kan du belysa ett träd i trädgården eller fasaden på huset, men du kan också använda en strålkastare som en arbetslampa när du ska meka med bilen på garageuppfarten eller laga en punktering på cykeln. Här hittar du halogenstrålkastare men också strålkastare med LED. Vissa LED-strålkastare kan också användas inomhus. LED är ett miljövänligt alternativ som ger en lampa som inte blir så varm och som har lång hållbarhet. Här hittar du högkvalitativa strålkastare från välbekanta varumärken som Airam, Malmbergs och Philips.

Strålkastare för träffsäker belysning ute

Vilken strålkastare du ska satsa på beror på användningsområdet. Är det en arbetsplats du ska lysa upp? Vill du skapa ett dekorativt ljus i trädgården eller letar du efter en säkerhetsbelysning? Vi erbjuder strålkastare med olika designer, ljuskällor och funktioner. Vissa är avsedda för väggmontage, andra för att installeras på tak och en del kommer med stativ.

En strålkastare med rörelsevakt passar till exempel utmärkt att installera vid uppfarten, framför huvudingången eller i garaget. Det är väldigt skönt att lampan börjar lysa utan att du behöver leta efter en strömbrytare någonstans i mörkret. En rörelsevakt reagerar nämligen på rörelser. Det är alltså en strålkastare med en sensor för rörelseavkänning och skymningsavkänning. Många lampor med rörelsevakt har också en timerfunktion. På baksidan av huset kan du montera en strålkastare med rörelsevakt vid bakdörren eller altandörren som en preventiv belysning mot inbrott. Det finns LED-strålkastare med rörelsevakt men det finns också halogenstrålkastare med rörelsevakt.

En modulstrålkastare har hög ljusstyrka och mycket god ljusspridning. Den kan därför lysa upp större områden som till exempel parkeringar och fotbollsplaner. En spotlight med roterbart lamphuvud ger ett riktat ljussken och passar bra när du vill lysa upp något specifikt. Kanske ett träd, en rabatt eller en skylt utanför en butik? Det finns också spotlights med dimmers. Vill du ha tillgång till en strålkastare på olika ställen kan du satsa på en bärbar lampa som drivs med batterier.

LED-strålkastare utomhus

Utomhusbelysning i form av en LED-strålkastare är ett mycket bra val. De har lång livslängd och är energieffektiva och blir därför också ett miljövänligt alternativ. Med LED-lampor sparar du även pengar eftersom de är mer hållbara och sänker dina elkostnader. En annan fördel är att LED-lampor inte genererar värme på samma sätt som exempelvis halogenlampor och därför kan ses som ett tryggare val av lampa.

Strålkastare smidigt online

Vi erbjuder strålkastare i många olika modeller och prisklasser. Här kan du till exempel hitta en LED-strålkastare 100 W eller 50 W, en strålkastare med rörelsesensor och en portabel strålkastare. Välkommen att skrolla igenom vårt sortiment och hitta den strålkastare som passar dig bäst. För alla beställningen över 999 kronor bjuder vi på frakten.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA