0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken
Produkter » Belysning  » Skensystem  »

Skensystem

- Perfekt belysning med spotlights på skena


Spotlights på skena är den ultimata lösningen i alla miljöer där du vill ha anpassningsbar belysning – vare sig det är i en restaurang, en butikslokal, ett skyltfönster, ett museum eller hemma i vardagsrummet. Ett skensystem med LED-belysning är inte bara dekorativt, det är både energismart, kostnadseffektivt och funktionellt. En skena med spotlights passar lika fint ovanför köksön eller matbordet som på kontoret eller i sovrummet. Med spottar på skena kan du variera ljussättningen efter behag och accentuera specifika detaljer i inredningen. En spotlightskena är dessutom enkel att installera och erbjuder mer flexibilitet än infällda spottar eller downlights som ofta kräver större ingrepp i interiören.

Smarta skensystem för flexibel ljussättning i alla miljöer

En spottskena är ett ypperligt alternativ både till en stor taklampa och till att bygga in spotlights i taket. Även spotlightskenor finns för infällt montage, men väljer du en takskena för din belysning är lamporna inte låsta till en plats. En spotlight på skena är flyttbar och i de flesta fall kan varje individuell lampa dras, vinklas och vridas åt valfritt håll för att belysa olika delar av rummet. Därtill är många skenarmaturer dimbara vilket ger ytterligare variationsmöjligheter. Om du satsar på en takskena från ett multikompatibelt spotlight skensystem i 3-fas kan du även bygga på med ytterligare kontaktskenor och komplettera ditt skensystem med fler lampor, LED-spottar eller pendelarmaturer när helst du vill eller behöver.

Här finner du skensystem som fungerar såväl med moderna LED-lampor som klassiska halogenspotlights. Vi har både enfas-, tvåfas- och trefasskenor för 230 V med kompatibla spotlights och pendellampor, samt miniskenor och plafondarmaturer för 12 V spotlights och fullfjädrade professionella skensystem för infällt och hängande/nedsänkt montage som passar perfekt i större utställningslokaler, kontorslandskap, butiker och gallerier. Vi har stilrena spotlightskenor i svart, vitt och silvergrått aluminium med matchande silverfärgade, vita och svarta spotlights i olika modeller effekter och ljustemperaturer. I webbutiken finner du även adaptrar, skenskarvar, ändstycken, armaturfästen, takboxar, anslutningsdon, transformatorer, LED-ljuskällor, pendelarmaturer, vajrar för att hänga upp lampor på skena, liksom smidiga installationskit med allt i ett.

Takskena med spotlights – snygg punktbelysning precis där du vill

Det finns en rad fördelar med att använda spottar på skena för belysning i hemmet eller på arbetsplatsen. En skena med spotlights ger dig oändliga möjligheter att belysa inredningen från olika vinklar och skapa spännande ljusscenarion i ett rum. Genom att ansluta dimrar och energisnåla LED-spotlights till din takskena kan du dessutom gå från billig och funktionell allmänbelysning till härlig mysbelysning på ett kick. Suveränt i vardagsrummet! En flexibel skena med dimbara spottar ovanför sängen är ett ypperligt alternativ till vägglampor och en stationär taklampa i sovrummet och med en ljusstark spotlightskena i taket i köket går matlagningen som en dans. Med en trefas takskena som lampa i köket eller på kontoret får du effektiv arbetsbelysning samtidigt som du kan kombinera dina spotlights med snygga pendellampor och även utnyttja en fas på din spottskena till strömförsörjning av datorer, laddningsstationer, högtalare och andra elektriska prylar om du vill.

Köp din spotskena till lysande pris online

Oavsett om du bara söker en mini spotlight skena eller behöver ett komplett skensystem med både spotlights, dimrar och allt så hittar du det mesta hos oss. Välj mellan smidiga små 12-voltsset och LED-skenor med minispottar, enkla takskenor i enfas, flexibla duoskenor och multifunktionella trefasskenor i olika längder och utföranden, liksom mängder av matchande spotlights, snygga LED-armaturer och tillbehör från branschledande tillverkare.

 

Plocka ihop dina favoriter bland våra högkvalitativa skenor, spotlights, lampor och tillbehör och beställ ditt eget skräddarsydda skensystem till bästa pris online hos oss – alltid med snabba leveranser!