0
0
Övrigt
Supersöndag - upp till 50% rabatt på favoriter!
Produkter » Belysning  » Skensystem  » 230V 2-fasskena  »

230V 2-fasskena

Skenspotlights är en typ av belysning monterad på en skena, vanligtvis i tak. Med hjälp av spotlights kan du rikta ljus på specifika områden eller föremål. Skenspotlights är ofta små, justerbara och rörliga för att man just ska kunna lysa upp något särskilt. Duoline är en nytt och modernt skensystem för belysning. Med systemet kan du enkelt anpassa belysningen på ett mycket flexibelt sätt. Duoline passar lika bra i en hemmiljö som i till exempel butiker, restauranger och på kontor. Belysningsskenorna, armaturerna och alla andra tillbehör i Duoline-serien finns i svart och vitt.

Två parallella kretsar i samma belysningsskena

En belysningsskena har den stora fördelen av att inte låsa fast lamporna vid en position. Du kan enkelt flytta, vinkla och vrida dem för att få en snygg punktbelysning. Duoline från Vinga är ett nytt skensystem med 2-fas. Skenorna har samma små smidiga mått som en 1-fasskena men ger dig fler möjligheter. I systemet har en krets med ljus två parallella kretsar, och det är enkelt att styra det som kopplas till varje krets. Du väljer smidigt vilken krets du ska använda genom att sätta i adaptern med dess vred åt ena eller andra hållet. Det innebär att du kan tända och dimra varje krets för sig. Du kan också använda en krets för belysning och den andra till någon annan utrustning, till exempel en dator eller en kassaapparat. Belysningssystemet Duoline har jordledaren i botten av skenan. Det finns alltså inte några vänster- eller höger-anslutningar.

Flexibelt skensystem med många tillbehör

Med ett genomtänkt skensystem och många smarta anslutningsdon kan Duoline skräddarsys för varje miljö. Här finns l-kopplingar, t-skarvar, e-kopplingar och den flexibla flex-skarven som kopplar ihop systemets skenor till en fungerande enhet. Monteringen är snabb och enkel. Spotlights och annan utrustning sätts fast på skenan med adaptrar. Genom att vrida adaptern i skenan bestämmer du vilken av de två kretsarna som ska ge ström. Kombinera små smidiga spotlights med snygga pendelarmaturer med eller utan skärmar. Vi erbjuder bland annat Duoline Mini Rulle spotlight 2-fas som har en stilren design och finns i svart och vitt.Duoline Vetro är en klassisk spotlight tillverkad av vitlackerad metall med frostat glas som skapar mjuka och behagliga ljuseffekter. Både Mini Rulle och Vetro fungerar med de vanligaste dimrarna på marknaden. I belysningssystemet finns även en högtalare i likvärdigt formspråk som kan använda skenan som sin strömförsörjare. När du har monterat skenorna kan du använda smarta täcklock för att skapa en elegant finish på systemet.

Smart skensystem för en snygg och flexibel ljussättning

Dålig belysning påverkar mer än man kanske kan tro. Du kan bland annat få besvär av torra och irriterade ögon och huvudvärk om rummet inte har en optimal belysning. I vårt utbud finns spotlights och skenor i många olika utföranden och modeller. Duoline 2 spotlight skena är en ultimat lösning när du vill ha ett flexibelt och anpassningsbart belysningssystem.