Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Utomhusbelysning

Utomhusbelysning

Idag är det mer eller mindre en självklarhet att belysa sitt hem både inifrån och utifrån, men har du någonsin funderat på att använda en vacker golvlampa som belysning ute på terrassen? Här hittar du både innovativ, praktisk och dekorativ utomhusbelysning för såväl fasad som trädgård och altan, inklusive snyggt designade golvlampor som kan användas för belysning i uterum. Letar du efter stämningsfull trädgårdsbelysning finns allt från vackra utelyktor, ljusslingor och energismarta solcellslampor till nedgrävningsbara markspottar, stilrena pollare och klassiska lyktstolpar i sortimentet. Och vill du ha dekorativ ytterbelysning till husfasaden eller utelampor till carporten har vi både vägg- och takmonterade ytterlampor, husnummerbelysning, plafonder och utomhusdownlights, liksom markarmaturer, strålkastare och trädgårdslampor som belyser fasaden på håll.

Om du önskar härlig utomhusbelysning till altan, förstukvist, terrass eller balkong eller praktisk fasadbelysning till entrén eller garagedörren finns ett stort urval av stilfulla tak- och fasadarmaturer att välja mellan. Vi har allt från diskreta plafondmodeller, vinklingsbara spotlights och minimalistiska uplights till dubbla väggarmaturer som belyser fasaden både uppåt och nedåt. Här hittar du även fast nedåtriktade tak- och fasadlampor, samt inbyggnadsbara LED-downlights för utomhusbruk som passar perfekt för belysning under tak ute på verandan, altanen, i carporten eller i takfoten runt hela huset.

Har du inget tak över ytterdörren eller garageporten är våra väderbeständiga väggarmaturer det givna valet för att lysa upp området kring ingången. Här finns allt från sirliga vägglyktor i antik stil till moderna LED-armaturer med inbyggda rörelsesensorer – suveräna som betryggande entré- och trappbelysning utomhus såväl i privata hem som i företagsentréer och offentliga miljöer. Vårt breda utbud av trädgårds- och utebelysning inkluderar även rörelseaktiverade trädgårdslampor med skymningsreläer, takmonterade sensorarmaturer, dimbara utomhusarmaturer, ljusstark kedjebelysning för byggarbetsplatser, smarta, färgskiftande LED-lampor med apptyrning och mängder av andra ljuskällor, lampor och armaturer som kan användas utomhus. Vi har kapslade ytterlampor i olika IP-klasser för de flesta utomhusmiljöer – alla från välkända kvalitetsmärken.

Trygg och mysig belysning för altan, fasad, uterum och trädgård

Med rätt utomhusbelysning kan du skapa en varm och inbjudande känsla kring entrén och lyfta fram det bästa med både ditt hus och din trädgård. Utelampor lyser inte bara upp dina växter och blommor, harmonisk trädgårdsbelysning skänker även lite extra trygghet under mörka kvällar och vintermorgnar. Genom att placera sensoraktiverade lampor utomhus kan du också skrämma potentiella inbrottstjuvar på flykten och få inbjudna gäster att känna sig mer välkomna. Men trädgårdslampor är inte den enda typen av belysning du kan använda ute. Ytterbelysning kan även monteras direkt på fasaden för att ge huset en ombonad karaktär och underlätta upplåsning av ytterdörren vid sena hemkomster. Garage och friggebod kan också behöva ytterlampor och med fin belysning blir ditt uterum ännu mysigare. Vi har utomhusbelysningar som passar för allt detta och mycket mer!
Med våra smarta LED-armaturer får du en extra prisvärd och effektfull utebelysning. LED-lampor är både temperaturtåliga, hållbara och mer energisnåla än andra ljuskällor, vilket bidrar till att minska elkostnaderna. Det är alltid ett klokt val att satsa på LED-belysning utomhus, men med en sensorstyrd LED-lampa blir din utomhusbelysning ännu billigare i drift. Oavsett om du letar efter effektiv och funktionell fasadbelysning som höjer säkerheten kring bostaden, söker stämningsfull mysbelysning till altanen eller bara vill ha dekorativa utelampor till trädgården så lär du finna dina favoriter hos oss. Köp din nya ytterbelysning snabbt och enkelt online – alltid till fina priser och med kvicka leveranser!

Filter Laddar...

Fabrikat  
Sida 1 av 18. Visar 20 av 355 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sista Nästa
2 av 25 varianter i webblager
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
Skickas inom 7-10 arbetsdagar
Skrymmande vara
i webblager 5 st
1-3 dagar
1 av 6 varianter i webblager
1-3 dagar
1 av 3 varianter i webblager
1-3 dagar
1 av 2 varianter i webblager
1-3 dagar
i webblager 1 st
1-3 dagar
Sida 1 av 18. Visar 20 av 355 filtrerade poster
Föregående (1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sista Nästa
1