0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Philips Hue  »

Philips Hue

Philips Hue är ett komplett ljusstyrningsprogram bestående av smarta lampor och belysningsprodukter som ger dig friheten att skapa ett flexibelt och personligt anpassat belysningssystem i hela hemmet – inomhus som utomhus. Så hur fungerar Philips Hue? Med lampor från Philips Hue kan du styra din belysning helt trådlöst, antingen via en app eller batteridrivna sensorer, dimmers och strömbrytare. Genom att ansluta dina trådlösa Philips Hue produkter till en Philips Hue Bridge styrenhet kan du kontrollera flera olika belysningsgrupper samtidigt och även skapa färdiga scenarion som aktiveras genom ett enkelt knapptryck eller röstkommando. Philips Hue Bridge använder sig både av wifi, Bluetooth och det väletablerade ZigBee-protokollet för att kommunicera trådlöst med alla belysningsenheter via radiosignaler. Genom att koppla ditt Hue system till ditt befintliga hemnätverk kan du utnyttja ännu fler funktioner och finesser. Hue bryggan är kompatibel med flera populära smarta hem-system, inklusive Amazon Alexa, Google Assistant och Apple HomeKit (Siri). Med Philips Hue appen kan du dessutom fjärrstyra din Philips Hue belysning från mobilen, oavsett var du befinner dig. Tänd, släck eller dimra din Philips Hue lampa ute i trädgården från sovrummet, fixa mysbelysningen i vardagsrummet medan du fixar tacos i köket eller skräm bort tjuvar genom att slå på ytterbelysningen från solstolen på andra sidan klotet när du är bortrest.

Philips Hue lampor – för personlig och smart belysning i varje rum

Med smarta Philips Hue lampor, LED-strips, ljuskällor, armaturer, dimmers, sensorer och fjärrkontroller kan du förvandla din vardagsbelysning till en fullfjädrad helhetsupplevelse och skräddarsy din ljussättning efter behov, tillfälle och humör. Philips Hue lampor och belysningsarmaturer finns i en mängd varianter – från diskreta plafonder, downlights, tak- och pendellampor till dekorativa filamentljuskällor, bordslampor, vägglyktor, pollare, strålkastare, spotlights och färgskiftande LED-lister såväl för inomhus- som utomhusbruk. Väljer du en dimbar Philips Hue lampa med Color Ambience- och Tunable White-funktion har du hela 16 miljoner färger och alla nyanser av vitt att leka med för att frambringa den perfekta stämningen i varje rum. Med en och samma Philips Hue lampa kan du anpassa ljuset helt sömlöst beroende på situation och gå från funktionell arbetsbelysning till festligt effektljus, vacker accentbelysning eller stämningsfull mysbelysning i ett svep. Via Hue appen kan du även synkronisera din belysning med din mediaanläggning, schemalägga händelser, lägga in timers och programmera dina dimbara Philips Hue lampor för utgång och hemkomst eller insomning och väckning. Tänk att få vakna till ett härligt gyllene ”solsken” en mörk vintermorgon eller få en visuell surround-upplevelse varje gång du ser på film genom att låta LED-stripen bakom teven reflektera färgerna på skärmen. Med Philips Hue är det bara din egen fantasi som sätter gränserna – variationsmöjligheterna är i det närmaste oändliga!

Handla brygga och lampor från Philips Hue billigt online

Philips Hue Bridge är hjärnan i ditt Hue-system, så utgå från den och fyll på med lampor och Philips Hue produkter efter eget tycke och smak. Du kan antingen köpa en separat Philips Hue Bridge och bygga ihop ditt eget belysningssystem med valfria Hue ljuskällor, armaturer, LED-lister och tillbehör. Eller så kan du satsa på ett färdigt startkit där du får både lampor och en Philips Hue Bridge i ett extra prisvärt paket. Vi har flera Philips Hue startpaket att välja mellan med x antal dimbara ljuskällor i varierande modeller med olika socklar, funktioner och ljusegenskaper. Det är bara att välja det som passar dig bäst. En Philips Hue Bridge kan kontrollera upp till femtio Hue lampor och tio olika tillbehör, så du har gott om möjligheter att utöka ditt Hue system med fler ljuskällor, plugin-uttag, strömbrytare, dimmers och sensorer efter hand. Och självklart har vi mängder av stilfulla och smarta Philips Hue lampor, lightstrips, armaturer och tillbehör att botanisera bland i webbutiken. Plocka ihop dina Philips Hue favoriter och beställ snabbt och smidigt direkt online! Vi erbjuder alltid kvicka leveranser och nätets bästa priser! Handlar du för 999 kronor eller mer bjuder vi även på frakten.

Läs mer
FILTRERA & SORTERA