0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Armaturtillbehör  »

Armaturtillbehör

Belysning är viktigt för känslan i ett hem, men det är förstås inte bara att sätta upp en ny lampa. För att den ska sitta säkert och snyggt krävs ofta att sladden sitter prydligt och att upphängningen är väl anpassad efter lampan. När du väl har köpt din nya lampa eller armatur så behöver du ofta något att fästa eller koppla in den i. Ska du sätta upp en ny taklampa kan du behöva ett särskilt lampfäste för tak och en lampkupa för tak för att koppla lampsladden på ett snyggt sätt. Hos oss på elbutik.se kan du exempelvis hitta ett nytt fäste för taklampor och diverse andra tillbehör till lampor och armaturer. Vi erbjuder helt enkelt ett brett sortiment för att din belysning ska få hänga, sitta eller stå precis där du vill ha den.

Våra lamphållare finns i olika varianter och du kan utforma din egen belysning för att få fram det utseende och den stil du själv önskar. Här finns olika material och färger efter stil och smak och i vårt sortiment är det enkelt att hitta precis det du letar efter. Tygkabel finns i många olika färger, både som två ledare och tre ledare. Vill du ha en mer exklusiv känsla på din belysning kan du välja en lampsockel i mässing eller varför inte en lamparmatur för tak som gör att du kan sätta upp en lampa av kopparrör för en trendig känsla i hemmet. Vi har även mässingsrör till lampa och olika varianter av lampupphäng både för väggen och för taket. Eventuellt behöver du en lampsockel för att ljuskällan ska kunna skruvas in, eller en lampsladd i rätt längd som smälter in snyggt i omgivningen. Med rätt tillbehör blir din nya belysning både snyggare och sitter bättre!

ELBUTIK.SE HJÄLPER DIG MED DIN BELYSNING

Har du en lampa som behöver tillbehör, så hittar du det mesta du söker här hos oss. Här hittar du allt du behöver för olika typer av elinstallationer och installation av belysning, oavsett om du ska montera nya eluttag, behöver olika typer av reservdelar till armaturer, montera lamphållare, fästa en lampsladd i taket, jorda en lampa, koppla en lampkontakt, sätta upp helt ny belysning och behöver upphängning för en lampa eller något helt annat. Kort sagt: vad du än ska installera eller fixa när det gäller din belysning hemma, så har vi delarna och produkterna du behöver.

I vårt sortiment hittar du elprodukter för alla typer av behov och ändamål, från stort till smått. Vi erbjuder produkter från marknadens ledande leverantörer, alla av hög kvalitet och med god säkerhet för att du ska kunna känna dig trygg med ditt köp. Vi tar endast in produkter som vi vet lever upp till standardkraven och från leverantörer som vi vet prioriterar hög kvalitet och hållbara lösningar.

Hos oss på elbutik.se handlar du alltid tryggt med enkla betalningsmetoder, snabba leveranser och ett brett utbud av produkter. Välkommen att ta del av vårt stora utbud av elprodukter på elbutik.se!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA