0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt!
Produkter » Belysning  » Industribelysning  »

Industribelysning

Vi erbjuder ett brett sortiment av industribelysning och gatubelysning i moderna och energieffektiva varianter från välrenommerade kvalitetstillverkare. Här hittar du slitstarka, slag- och vattentåliga industriarmaturer med hög kapslingsklass för säker och effektiv belysning i krävande miljöer som industrilokaler, sporthallar, parkeringshus, jordbruksbyggnader och lagerlokaler. I sortimentet finns allt från portabla arbetslampor, strålkastare och tunnelarmaturer till dimbara High Bay LED-armaturer och industriella lysrörsarmaturer med inbyggda LED-moduler i olika storlekar och effekter.

High Bay-armaturer är de facto upphängningsbara strålkastare med integererade LED-ljuskällor, och precis som namnet skvallrar om, är de gjorda just för höghöjdsmontage i lager- och industrilokaler. Precis som de flesta industriella lysrörsarmaturer brukar High Bay industriarmaturer ha IP-klass 65 eller högre. I regel är de även D-märkta, vilket innebär att de är godkända för placering i dammiga utrymmen med förhöjd brandrisk och således även lämpar sig väl för ridhus, stall och lantbruksfastigheter. Lägg till maximal slagtålighet i vandalklass IK10 och du har en motståndskraftig industrilampa som tål både kondens, korrosion, smuts, damm, väta och eventuella törnar från truckgafflar och pallkragar.

Hitta rätt LED-belysning till din industri-, lantbruks- eller lagerlokal

Användningsområdet för industriarmaturer är stort och inkluderar allt från lagerutrymmen, industrilokaler, idrottsanläggningar, entréhallar, stora verkstäder, varuhus och liknande lokaler som kräver hög installationshöjd. Med monteringshöjder på 5–12 meter krävs också höga ljusflöden. I vårt sortiment hittar du industribelysning i flera olika utföranden, såväl när det gäller design som färgtemperaturer, ljusflöden och ljusspridning. Ett kallt, dagsljusliknande sken på 4 000 K lämpar sig särskilt väl i varuhus, verkstäder och industriella miljöer där hög kontrast och färgåtergivning är en viktig faktor. Vi har även dimbar industribelysning och modeller som kan fjärrstyras. Flertalet LED industriarmaturer är kompatibla med DALI-standarden för ljusstyrning, vilket gör det möjligt att styra ett stort antal LED-armaturer samtidigt, exempelvis tända, släcka eller dimra all belysning i en industrilokal med bara ett knapptryck.

Kostnadseffektiva LED-armaturer för väg- och gatubelysning

Utöver arbetslampor, LED-lysrör och High Bay LED-armaturer för industribelysning har vi även ett brett urval av väderbeständig och ljusstark gatubelysning i IP65 och IP66 med kraftfulla och energieffektiva LED-armaturer i olika wattstyrkor som lämpar sig lika väl för att lysa upp gator, parker, gångstråk och cykelvägar som gårdsplaner, industritomter och parkeringsplatser. En armatur för vägbelysning med integrerat LED-chip som har en färgtemperatur på 4 000 K och är försedd med CLo, Constant Light Output, avger ett konstant, klart vitt sken och säkerställer ett högt och jämnt ljusflöde som motsvarar, eller till och med överträffar, klassisk gatubelysning – samtidigt som energiförbrukningen är betydligt lägre och hållbarheten betydligt längre. Det finns stora kostnadsbesparingar att göra genom att byta ut befintlig industri- och gatubelysning till LED-armaturer, men även estetiska och säkerhetsmässiga vinster. Våra stilfulla armaturer för väg- och gatubelysning har mycket effektiv ljusspridning och klarar av att lysa upp stora ytor utomhus. Gatuarmaturerna finns såväl i raka som vinklade och vinklingsbara modeller med integrerade armaturfästen avsedda för montage på stolpe eller stolparm. Flera av gatuarmaturerna har justerbar belysningsvinkel på mellan 80° till 100°, vilket gör det möjligt att precisionsbelysa ett visst område, såsom ett dunkelt hörn på en innergård, parkering eller industritomt.

Uppdatera din industribelysning med prisvärda LED-armaturer

Utbytbara LED-ljuskällor för industribelysning hittar du också i webbutiken, bland annat HPL/HQL LED för gatubelysning med E27-sockel, kan spara upp till 78 % i energi vid ersättning av en äldre HQL. LED HQL-ljuskällorna har ett brett driftstemperaturområde, vilket ger en effektiv termisk hantering. Lång livslängd på upp till 50 000 timmar innebär låga underhållskostnader. Genom att välja smart LED-belysning kan du både sänka dina driftskostnader och gynna vår miljö.

Vi skickar din order snarast möjligt och bjuder även på frakten om du handlar minst 999 kronor!

Läs mer
FILTRERA & SORTERA