0
0
Övrigt
Outlet - upp till 70% rabatt på välkända varumärken
Produkter » Belysning  » Utomhusbelysning  » Markarmaturer  »

Markarmaturer

Här finner du alla våra snygga markarmaturer och markstrålkastare. I vårt stora sortiment ingår såväl nedgrävningsbara spotlights och spettarmaturer, som vackra lyktor och fristående strålkastare från välkända tillverkare, kända för sin höga kvalitet och snygga design. Markarmaturer är en smart och smidig utomhusbelysning som tar liten plats, men samtidigt har stor effekt på omgivningen. Ett träd kan till exempel få en helt annan karaktär upplyst underifrån än i dagsljus, vilket ger fantastiska möjligheter att förändra känslan på tomten bara genom att välja markarmaturer för ljussättning. Med spots eller markstrålkastare på väl utvalda platser i trädgården kan du skapa spännande ljusrum och ta dina växter till en helt ny dimension när mörkret faller.

Markspotlights för ökad säkerhet i trädgården

Många njuter av sin trädgård när solen skiner, och planterar gärna vackra träd, buskar och blommor för en prunkande trädgård sommartid. Men varför låta sig hindras av mörker och kallare årstider? Även vintertid eller när skymningen faller sommartid kan du njuta av din trädgård och dess växtlighet. Men då behöver den ju förstås synas. Lys upp ditt hem med utebelysning som ser trevlig ut även utifrån, men glöm inte träd, buskar och stigar. Med hjälp av infällda markspotlights kan du belysa gångstigar i trädgården, både för att göra den säkrare att vistas i kvällstid och för att ge ditt hem en mer inbjudande känsla. Spotlights kan också med fördel användas runt trädäcket eller altanen och vid poolen för en lyxig atmosfär utomhus. Markspotlights är också ett bra sätt att belysa träd underifrån och göra blommorna i rabatten synliga även när mörkret faller. Vintertid kan markspotlights vara vackra att ha tända när rimfrosten lägger sig i trädgården. På så sätt kan du njuta av din trädgård vid alla tider på dygnet, och vid alla årstider.

Markstrålkastare som lyser upp hus och trädgård

Ställbara markstrålkastare ger ännu fler möjligheter att leka med intressanta ljus- och skuggeffekter i trädgården, men de går givetvis lika bra att använda på uteplatsen eller som vanlig fasadbelysning. Våra vackra lyktor är glimmande trädgårdssmycken i sig själva, men erbjuder också ett mjukt och stämningsfullt ljus som kan göra både uteplatsen och tomten mysigare. Samtliga markarmaturer har det gemensamt att de kan lysa vägen i mörkret och fungerar utmärkt som belysning längs med trädgårdsgången. Vi har även undervattensspottar som ger en spännande prägel till fågel- eller fiskdammen. Här hittar du markstrålkastare och markarmaturer för många olika typer av ljuskällor. Kontrollera i produktbeskrivningen för armaturen vilken typ av lampa som passar, samt vilka eventuella tillbehör som behövs och beställ allting smidigt på samma gång. Hos oss hittar du armaturer och belysning för hemmets alla platser och behov, allt från kvalitetsmärken kända för sin snygga design. Du kan även hitta det mesta du behöver för olika typer av elinstallationer och andra projekt hemma, oavsett om du själv är elektriker eller bara en glad amatör som vill hitta en ny energieffektiv belysning till ditt hus. Vi har alltid snabb leveranstid och handlar du för över 999 kr bjuder vi på frakten!