Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Utomhusbelysning Kedjebelysning

Kedjebelysning

 

Lys upp med kedjebelysning

Det finns olika typer av kedjebelysning och i vårt sortiment finns flera varianter. Vi har till exempel ljusslingor för kedjebelysning med B22 lamphållare. De är gjorda i polykarbonat, ett nästintill okrossbart material som skapar stabilitet och hög säkerhet i din belysning. Silikontätningen i lamphållaren klarar IP44 och du kan använda totalt 48 ljuskällor per slinga. Kabeln tål tuffa miljöer och är mycket motståndskraftig mot solljus, vatten och fukt, samt mot låga respektive höga temperaturer. EPDM-kvaliteten gör kabeln flexibel och elastisk, vilket gör att den passar utmärkt för kedjebelysning.

Amigas S-Line kedjebelysning skapar en effektiv arbetsbelysning som kan användas på olika typer av byggarbetsplatser, i hisschakt, korridorer, trapphus och byggställningar. Ljuset är enkelt och lättmonterat, men mycket effektivt. Det kallvita ljuset på 6000K som ljusslangen avger lyser verkligen upp. Hållbarheten är lång tack vare LED-stripen. Tack vare att kedjebelysningen har kapslingsklass IP54 tål den blöta miljöer och allmänt tuffa förhållanden. Kedjebelysningen kopplas enkelt in med stickpropp och finns i utföranden på 5, 10 och 25 meter. Totalt kan du sammankoppla upp till fem enheter.

Kedjebelysning och tillbehör

I vårt sortiment hittar du kedjebelysning av olika slag samt tillbehör som kan vara bra att ha vid installation och förlängning. Bland våra tillbehör hittar du till exempel slitstarka skarvuttag i gummi. Skulle du vara i behov av extra lampor i kedjebelysningen finns det också en enkel lösning i vårt sortiment. Med en extra lamphållare försedd med två stift kan du enkelt trycka igenom en befintlig sladd och på så sätt ge den ström. Sedan är det bara att skruva i en ny ljuskälla.