Produkter: 0 st
Summa: 0,00
Övrigt
Produkter   Belysning Utomhusbelysning Solcellsbelysning

Solcellsbelysning

 

Solcellsbelysning för alla

Skapa stämningsfull belysning i trädgården med stilren solcellsbelysning utomhus. Vi har solcellsbelysning som kan monteras på husväggen för att lysa upp fastigheten och skapa ett vackert sken under kvällstid.

Lek med olika kulörer och figurer, skapa stämning med solcellsbelysning i olika höjder eller smycka rabatterna med ljuskällor. I vårt sortiment hittar du många fina alternativ. Från varumärket Airam hittar du söta figurer att välkomna dina gäster med. Vad sägs om en gullig panda, en glad groda eller en fundersam uggla? För en mer stilren och elegant känsla finns också solcellsbelysning i form av lyktor. Häng upp dem i träd eller på verandan och njut av att se hur trädgården lyser upp när skymningen kommer. Vi har även lyktstolpar med solcellsbelysning för den som vill ha den typen av klassisk uppfartsbelysning på tomten. Klassiska ljusslingor med lysande bollar hittar du också i vårt sortiment, både med svart och guldfärgad bas.

 

Hållbart alternativ

Att investera i solcellsbelysning är ett bra val ur miljömässig synvinkel. Med minimal insats kan du lysa upp din trädgård, samtidigt som det är ett energieffektivt alternativ till traditionell eldriven belysning. En solcellslampa laddas med solljus under dagen och med hjälp av en sensor tänds lampan när det börjar bli mörkt ute. Du slipper dessutom långa kablar och kan därför vara mer kreativ i din placering av solcellsbelysningen.

 

Under vinterhalvåret kan dagsljuset vara för svagt för att solcellslamporna ska laddas upp på egen hand. Då kan du behöva byta batterier manuellt.